Vi söker Leg. Arbetsterapeut

Tillbaka

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

Sektor vård och omsorg har ca 1500 anställda och ansvarar för insatser till äldre och funktionshindrade. Verksamheten styrs i huvudsak utifrån Socialtjänstlagen (SoL), Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och Hälso- och sjukvårdslagen (HSL).

Som arbetsterapeut blir du anställd på kommunrehab. Enheten består av dryga 30 personer (förutom arbetsterapeuter, även fysioterapeuter, serviceassistent och enhetschef) som utgår från nyrenoverade lokaler centralt i Skövde på Ekedals ÄldreCenter. Vi arbetar inom såväl äldreomsorgen (hemsjukvård samt boenden/korttid), avdelningen för funktionsnedsättning samt socialpsykiatrin.
Vi arbetar med mentorskap och dagliga gemensamma avstämningar. Vi är ett härligt gäng med god sammanhållning och kan erbjuda ett arbete med stor spännvidd!

Vi söker just nu arbetsterapeuter till en tillsvidare anställning och två vikariat tom 2020-02-28.

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna är omväxlande och består bland annat av bedömningar, behandlingar, vårdplaneringar och hjälpmedelsutprovning som sker där patienten vistas.
På kommunrehab krävs att förmåga och vilja att arbeta både självständigt och i team. Här är det viktigt att vara ansvarsfull, flexibel och lösningsinriktad så att hela verksamheten fungerar.

Kvalifikationer:

Du som söker är legitimerad Arbetsterapeut.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
B-körkort


Övrigt:

Rekryteringsarbetet sker löpande under hela ansökningsperioden.

Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: Anställningsform: En tillsvidare anställning och två vikariat tom 2020-02-28 Omfattning: Heltid 100% Tillträde: 2019-08-01 eller enligt ök
Antal platser: 3

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-06-01

Arbetsgivarens referensnummer: A876270

Upplysningar lämnas av:

Åsa Warnemark
Enhetschef
Telefon: 0500 - 49 82 94

Tillbaka