Vik. Lärare till förskoleklass Billingsdalskolan Skultorp

Tillbaka

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

Skövde är en kommun som satsar offensivt på utbildning på alla nivåer. Sektor barn och utbildning, Skövdes största sektor, erbjuder en god, kreativ, lärande och utvecklande förskole- och skolmiljö för barn och ungdomar och eftersträvar en pedagogisk helhetssyn från 1 20 år. Vi har ett bra utvecklingsklimat som skapar goda förutsättningar för skolutveckling.

BILLINGSDALSKOLAN är en av två skolor som ligger i Skultorp, här finns elever från förskoleklass till åk 6 samt fritidshem.

Billingsdalsskolans vision, Möjligheternas resa i morgondagens lärande, handlar om att vi vill vara aktiva och leda arbetet med att utveckla människor för livet i en lärande miljö. Vi arbetar för att vi ska ha en verksamhet där elevernas kreativitet stimuleras, deras lärande uppmuntras och samarbete tränas, elevernas självförtroendet stärks och deras kunskaper breddas och fördjupas.

Arbetsuppgifter:

I rollen som förskollärare arbetar du med läroplanen som bas i ditt dagliga arbete och har det övergripande ansvaret för att dess riktlinjer efterlevs. Du kan anpassa metod, innehåll och bemötande utifrån varje barns specifika förutsättningar.
Du är en nyfiken och medforskande pedagog med positiv människosyn. Arbetet i förskoleklass innebär mycket nära samarbetet med fritids och även kunna stötta upp i den verksamheten.
Barnen står i centrum och det är viktigt att du som person passar in i verksamheten, vilket gör att vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Kvalifikationer:

Vi söker dig med starkt engagemang för barn och som gillar att arbeta med deras lärande och utveckling.
Du är legitimerad förskollärare alternativt legitimerad lärare med behörighet i förskoleklass.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete.
För oss är det viktigt att du är väl insatt i både förskolans och grundskolans läroplan.
Övrigt:

Skövde Kommun arbetar aktivt för att utveckla jämställda och jämlika verksamheter riktade till kvinnor och män, pojkar och flickor oavsett bakgrund och tillhörighet samt arbetsplatser fria från diskriminerande strukturer.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2019-08-14
Tidsbegränsat till: 2019-12-20
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-26

Arbetsgivarens referensnummer: A842974 - Kopia

Upplysningar lämnas av:

Ulla Schmidt Dahlin
Rektor
Telefon: 070-561 80 45
E-post: ulla.schmidtdahlin@ skovde.se

Annamaria Kaminsky
Verksamhetsadministratör
Mobiltelefon: 070-191 82 70
Telefon: 0500-49 79 00
E-post: annamaria.kaminsky@ skovde.se

Tillbaka