Enhetssamordnare hemvård

Tillbaka

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

Sektor vård och omsorg har ca 1500 medarbetare och ansvarar för insatser till äldre och funktionshindrade. Verksamheten styrs i huvudsak utifrån Socialtjänstlagen (SoL), Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och Hälso- och sjukvårdslagen (HSL).

Ditt arbete utgår från sektorns värdegrund: trygghet, ansvar och ett respektfullt bemötande. Sektorns målbild är att personer som behöver omvårdnadsinsatser eller annat stöd för sin dagliga livsföring ska så långt som möjligt kunna leva och bo som självständiga medborgare i samhället.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu enhetssamordnare till hemvården i Skövde Kommun. Enhetssamordnarens uppgift är att understödja enhetscheferna med arbetsuppgifter som rör bland annat personal, ekonomi och verksamhet samt att vara delaktig i verkställighet av beslut.

Kvalifikationer:

Arbetet ställer höga krav på social kompetens, att du kan arbeta självständigt, är flexibel och initiativrik. Du bör vara en duktig organisatör och vara väl bevandrad i datasystem som ex. Officepaketet.

Arbetet innefattar mycket samtal och personliga kontakter med brukare/anhöriga och medarbetare.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom hemvård. Mycket stor vikt kommer att läggas vid den personliga lämpligheten, erfarenheten och förmågan i detta uppdrag.

Körkort är ett krav för tjänsten då du inom ditt uppdrag behöver resa inom Skövde kommun. Tillgång till egen bil är önskvärt.

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag!

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Skövde Kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: Tillträde enl. överenskommelse
Antal platser: 4

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-03-24

Arbetsgivarens referensnummer: A595940

Upplysningar lämnas av:

Jeanette Rosengren
Enhetschef
Telefon: 0500-498477

Tillbaka