Vill du ingå i det bästa lärarlaget?

Tillbaka

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

Skövde är en kommun som satsar offensivt på utbildning på alla nivåer. Sektor barn och utbildning, Skövdes största sektor, erbjuder en god, kreativ, lärande och utvecklande förskole- och skolmiljö för barn och ungdomar och eftersträvar en pedagogisk helhetssyn från 0 – 19 år. Vi har ett bra utvecklingsklimat som skapar goda förutsättningar för skolutveckling.

En liten enhet med stora möjligheter.

I norra delen av Skövde kommun hittar du enheten Tidan/Väring. Våra skolor är Tidanskolan med ca 150 elever och Värings skola med ca 120 elever. Inom enheten skapar vi mötesplatser för pedagogiska diskussioner. Det finns en utvecklingsgrupp som arbetar med långsiktiga strategiska frågor som är gemensamma för hela enheten.

Till Tidanenheten räknas förutom skolan också förskola och fritidshem. Tidanskolan ser IKT som en del av elevernas vardag. På vår skola integrerar vi elever från olika kulturer.

Förutom att Tidanskolan är en landsbygdsskola i vackra omgivningar är vi också stolta över vårt alldeles egna poolområde med en barnpool och en större simbassäng.

Arbetsuppgifter:

Vi söker två behöriga lärare med tillhörande arbetsuppgifter för undervisning i åk 1-3 samt åk 4-6.

Kvalifikationer:

Du är en legitimerad och engagerad lärare med erfarenhet av att undervisa i åk 1-3/åk 4-6.

Du är förtrogen med läroplanen och ser den som ett verktyg för din planering av undervisningen. Du har god struktur på din undervisning och ett tydligt mål och syfte med lektionen. Dina lektioner har ett varierat innehåll som intresserar eleven till lärande. Du har tidigare erfarenhet av läs- och skrivutveckling och du ser detta som grunden till fortsatt lärande.

Du är bra på att skapa relationer och har en vana av att arbeta med barn i behov av
stöd. Du har metoder för att löpande följa upp elevernas resultat och om det krävs utveckla och genomföra förändringar. Vår verksamhet bygger på kontinuerlig samverkan och utveckling, vilket innebär att det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga med så väl kollegor, elever och föräldrar som andra samarbetspartners.

Erfarenhet krävs och arbete med nyanlända elever ses som meriterande.

Övrigt:

Skövde Kommun arbetar aktivt för att utveckla jämställda och jämlika verksamheter riktade till kvinnor och män, pojkar och flickor oavsett bakgrund och tillhörighet samt arbetsplatser fria från diskriminerande strukturer.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-08-14
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-05-02

Arbetsgivarens referensnummer: A673021

Upplysningar lämnas av:

Liam Hedén
Rektor
Telefon: 0500-49 72 90
E-post: liam.heden@skovde.se

Tillbaka