Personlig assistent i sommar på västkusten

Tillbaka

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

Sektor vård och omsorg har ca 1500 medarbetare och ansvarar för insatser till äldre och funktionshindrade. Verksamheten styrs i huvudsak utifrån Socialtjänstlagen (SoL), Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och Hälso- och sjukvårdslagen (HSL).


Sektor vård och omsorg ger stöd och service till äldre och personer med funktionsnedsättning i Skövde kommun utifrån de båda lagarna Socialtjänstlagen (SoL) och Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS).

Vår målsättning är att erbjuda stöd på rätt nivå utifrån individens behov och önskan och vi arbetar sedan många år utifrån ett aktiverande och stödjande förhållningssätt. Vi arbetar i team med olika professioner för att uppnå ett samordnat stöd till individen. Inom Sektor vård och omsorg arbetar c:a 1500 medarbetare.

Arbetsuppgifter:

Nu söker vi dig som vill jobba som personlig assistent under tre veckor i början av sommaren på en ö utanför Lysekil. En av våra brukare åker på semester och behöver då ha med sig en personlig assistent. I första hand söker vi någon som bor i området.

Arbetet innebär att stötta en rullstolsburen kvinna i vardagen. Visst omvårdnadsarbete förekommer. Arbetet är måndag-fredag kl.900-17.00. Du blir hämtad kl. 9.00 i Stockevik och slutar kl. 17.00 när du är tillbaka i Stockevik.
Vikariatet är under vecka 24-26 med undantag för midsommarafton.

Kvalifikationer:

Tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete. Personlig lämplighet.

Övrigt:

Skövde Kommun arbetar aktivt för att utveckla jämställda och jämlika verksamheter riktade till kvinnor och män, pojkar och flickor oavsett bakgrund och tillhörighet samt arbetsplatser fria från diskriminerande strukturer.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2017-06-12
Tidsbegränsat till: 2017-06-30
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-04-30

Arbetsgivarens referensnummer: A667186

Upplysningar lämnas av:

Mia Gillström Svensson
Enhetschef
Telefon: 0500-49 85 39

Tillbaka