Vård- och omsorgslärare Gymnasium Skövde Västerhöjd

Tillbaka

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

Skövde är en kommun som satsar offensivt på utbildning på alla nivåer. Sektor barn och utbildning, Skövdes största sektor, erbjuder en god, kreativ, lärande och utvecklande förskole- och skolmiljö för barn och ungdomar och eftersträvar en pedagogisk helhetssyn från 0 – 19 år. Vi har ett bra utvecklingsklimat som skapar goda förutsättningar för skolutveckling.

Gymnasium Skövde är samlingsnamnet för kommunens två gymnasieskolor Kavelbro och Västerhöjd. Tillsammans erbjuder skolorna 16 nationella gymnasieprogram, introduktionsprogram med olika inriktningar samt gymnasiesärskola med fyra nationella program och individuellt program. Vi erbjuder också nationella idrottsutbildningar inom handboll och fotboll samt riksidrottsutbildning inom motocross och enduro. Våra skolor är certifierade FN-skolor och har ett brett internationellt kontaktnät och utbyte med andra länder. Vi ingår även i Teknikcollege och Vård- och omsorgscollege. Gymnasium Skövde har idag cirka 2 300 elever och 300 anställda. Läs mer: www.gymnasiumskovde.se

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som vill undervisa på ett av Sveriges största Vård och Omsorgsprogram och bidra till välutbildade medarbetare inom vården.

Som lärare på vård och omsorgsprogrammet blir du en del i ett team på 16 medarbetare där dessa är uppdelade i tre arbetslag.

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du är behörig lärare inom hälso- och sjukvård. Du skall ha erfarenhet av vård och omsorgsarbete.

Arbetet innebär planera, genomföra och utvärdera undervisningen i ett antal olika kurser och att vara mentor till en grupp elever. I arbetet ingår även arbetsplatsbesök när eleverna är ute på APL vilket kräver att du har körkort och tillgång till bil.

Som person bör du vara flexibel, lyhörd och driven. Att jobba för utveckling och gilla förändringar är en förutsättning för arbetet. Likaså att arbeta i grupp och vara en del av ett större team.

Vill du vara med och ta vårdutbildningen till nya nivåer så tveka inte att söka.


Övrigt:

Skövde Kommun arbetar aktivt för att utveckla jämställda och jämlika verksamheter riktade till kvinnor och män, pojkar och flickor oavsett bakgrund och tillhörighet samt arbetsplatser fria från diskriminerande strukturer.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2017-08-14 eller enligt överenskommelse. Omfattning 80-100%.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-04-26

Arbetsgivarens referensnummer: A673740

Upplysningar lämnas av:

Peter Hjortmar
Rektor
Telefon: 0500/49 75 06
E-post: peter.hjortmar@skovde.se

Tillbaka