Barnskötare Skogens förskola 75-100%

Tillbaka

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

Skövde är en kommun som satsar offensivt på utbildning på alla nivåer. Sektor barn och utbildning, Skövdes största sektor, erbjuder en god, kreativ, lärande och utvecklande förskole- och skolmiljö för barn och ungdomar och eftersträvar en pedagogisk helhetssyn från 0 – 19 år. Vi har ett bra utvecklingsklimat som skapar goda förutsättningar för skolutveckling.

Förskolan ligger vackert i Skultorp.
Som namnet beskriver ligger förskolan i skogsmiljö i ett naturskönt område nära skog och sjö.
Förskolan består av fem grupper med var sitt hemviste.
Varje barngrupp utgår från sitt eget hemviste men har under dagen även tillgång till gemensamma utrymmen som exempelvis lektorget samt ateljén. Måltiderna äter vi tillsammans i vår matsal där vi har insyn i köket där maten tillagas.
Genom de olika mötesplatser som finns i huset träffar barnen varandra i olika åldrar. Vi arbetar med gemenskap på förskolan där ”alla barn är allas barn”. För att ett sådant arbete ska ge trygghet för barnen pratar vi mycket om värdegrund och förhållningssätt både vuxna emellan och med barnen.


Arbetsuppgifter:

Pedagogiskt arbete i barngrupp.

Kvalifikationer:

Barnskötarutbildning eller likvärdig utbildning.
Gärna med erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare.

Övrigt:

Skövde Kommun arbetar aktivt för att utveckla jämställda och jämlika verksamheter riktade till kvinnor och män, pojkar och flickor oavsett bakgrund och tillhörighet samt arbetsplatser fria från diskriminerande strukturer.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2017-08-14
Tidsbegränsat till: 2017-12-22
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-05-05

Arbetsgivarens referensnummer: A674774

Upplysningar lämnas av:

Inger Westerberg
Rektor
Telefon: 0500-49 79 36

Tillbaka