Kommunikativ administratör

Tillbaka

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

Sektor service ansvarar för måltidsverksamhet, lokalvård och fastighetsskötsel, skötsel av gator, parker och skog, anläggningsarbeten, ledningsnätsarbeten, reparations- och verkstadsarbeten för kommunens maskiner och fordon och drift Skövde flygplats och vissa andra externt efterfrågade tjänster. Vidare ansvarar sektorn för att försörja kommunens verksamheter med lokaler och förvalta de fastigheter där kommunal verksamhet bedrivs för att vara beställarfunktion vid uppdragsgivna entreprenader och för att utveckla och förvalta de taxefinansierade verksamheterna VA (vatten och avlopp) samt eget ägt fibernät.

Skövde VA ansvarar för kommunens allmänna system för dricksvatten, spillvatten och dagvatten som omfattar 950 km ledningsnät, 30 dricksvattenanläggningar, 60 pumpstationer och 4 reningsverk. Merparten av dricksvattnet köps från kommunalförbundet Skaraborgsvatten. Avdelningen är 25 personer som jobbar med bland annat drift och process på reningsverk, planering och beställning av drift och förnyelse av ledningsnät samt kundrelationer. Verksamheten är uppdelad i huvudprocesser: dricksvatten, kund, spillvatten och dagvatten. Som medarbetare utför du arbete inom alla huvudprocesser.

Arbetsuppgifter:

Då en av våra kollegor valt att lämna oss för nya utmaningar, är vi i behov av en driven, engagerad och kommunikativ administratör till Skövde VA. I rollen som administratör kommer du att ha uppgifter som dokumentation i våra arkivsystem. Ta emot inkomna samtal från Kontaktcenter samt även ha kontakt med såväl interna verksamheter inom Skövde kommun såväl som medborgare, myndigheter, entreprenörer och konsulter. Skriva avtal med våra abonnenter. Arbeta med dokumentationsvård. Driva och utveckla Skövde VA´s hemsida.
Som administratör hos oss får du en bred och omväxlande roll. Du kommer vara spindeln i nätet och den som fångar in våra blivande abonnenter samt vårdar relationen med våra befintliga abonnenter. Du blir personen som "knyter ihop säcken".

Kvalifikationer:

Är du en klippa på service och administration? Är du positiv, strukturerad, lösningsorienterad och vill vara med i ett team där engagemang och service är viktiga ledord? Har du förmågan att omvandla en teknisk beskrivning till begriplig text. Då kan det vara dig vi letar efter.

Vi söker dig med vad arbetsgivarens ser som relevant högskoleexamen. Tjänsten kräver att du behärskar svenska språket i både tal och text. Har du kunskap och erfarenhet av VA-frågor samt den lagstiftning som reglerar dessa ser vi detta som meriterande men inte ett krav.

För att lyckas i rollen som administratör hos oss behöver du vara social, engagerad och ha ett stort hjärta för service.Övrigt:

Skövde Kommun arbetar aktivt för att utveckla jämställda och jämlika verksamheter riktade till kvinnor och män, pojkar och flickor oavsett bakgrund och tillhörighet samt arbetsplatser fria från diskriminerande strukturer.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: Tillträde snarast efter överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-06-02

Arbetsgivarens referensnummer: A876831

Upplysningar lämnas av:

Niklas Gustavsson
Enhetschef
Telefon: 0500-49 85 03

Tillbaka