Fritidspedagog eller förskollärare

Tillbaka

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Rydskolan är grundskola som till hösten rymmer f-7. Vi har till hösten 500 elever och skolan kommer kommande år att bli en f-9 skola.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

Skövde är en kommun som satsar offensivt på utbildning på alla nivåer. Sektor barn och utbildning, Skövdes största sektor, erbjuder en god, kreativ, lärande och utvecklande förskole- och skolmiljö för barn och ungdomar och eftersträvar en pedagogisk helhetssyn från 0 – 19 år. Vi har ett bra utvecklingsklimat som skapar goda förutsättningar för skolutveckling.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu ett antal fritidspedagoger till Rydskolans fritidshem. Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog alternativt förskollärare, alternativt dig med högskolebakgrund inom det beteendevetenskapliga eller pedagogiska området. Som anställd på vårt fritidshem arbetar du 40 h/vecka enligt schema.

Kvalifikationer:

Fritidspedagog/lärare/förskollärare/beteendevetenskaplig utbildning/pedagogisk utbildning (högskolenivå) eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig.

Övrigt:

Skövde Kommun arbetar aktivt för att utveckla jämställda och jämlika verksamheter riktade till kvinnor och män, pojkar och flickor oavsett bakgrund och tillhörighet samt arbetsplatser fria från diskriminerande strukturer.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-08-22. Eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 6

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-04-30

Arbetsgivarens referensnummer: A672215

Upplysningar lämnas av:

Stina Norén
Rektor
Mobiltelefon: 0734-618539
Telefon: 0500-49 88 03
E-post: stina.noren@skovde.se

Tillbaka