Förskollärare 100%, Myggdansens förskola

Tillbaka

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

Skövde är en kommun som satsar offensivt på utbildning på alla nivåer. Sektor barn och utbildning, Skövdes största sektor, erbjuder en god, kreativ, lärande och utvecklande förskole- och skolmiljö för barn och ungdomar och eftersträvar en pedagogisk helhetssyn från 1- 19 år. Vi har ett bra utvecklingsklimat som skapar goda förutsättningar för skolutveckling.

Myggdansens förskolas ledord är: Lek och lärande, glädje och respektfulla möten. En förskola med högt i tak.
På förskolan finns följande avdelningar: Solkatten där våra yngsta barn finns. Med stigande ålder och utveckling flyttar barnen vidare till Reflexen, Kristallen, Norrljuset och sist till Solen. Även någon eller några i personalen flyttar med barnen när det är dags att byta hemvist.

Med en film vill vi visa vilken glädje, trygghet och härliga lärmiljöer förskolorna i Södra Ryd erbjuder. Se den här:
https://www.youtube.com/watch?v=fAXdBC2vOQc&feature=youtu.beArbetsuppgifter:

Vill du vara med och skapa en meningsfylld verksamhet för våra barn och arbeta tillsammans med oss på förskolan Myggdansen i en välkomnande personalgrupp?
Då är du varmt välkommen med din ansökan!

I rollen som förskollärare arbetar du med läroplanen som bas i den dagliga verksamheten och har det övergripande ansvaret för att läroplanens riktlinjer efterlevs. Givetvis anpassas metod, innehåll och bemötande utifrån varje barns specifika förutsättningar.

Ditt arbete skapar en trygg, rolig och lärorik miljö för våra barn. Du är en viktig del av barnens vardag och utveckling och har också en central roll för verksamhetens utveckling.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med starkt engagemang för barn och som gillar att arbeta med deras lärande och utveckling. Du är legitimerad förskollärare alternativt legitimerad lärare mot tidiga åldrar med inriktning förskola
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete.

Du är en nyfiken och medforskande pedagog med positiv människosyn som planerar verksamheten utifrån barnens behov. Vår verksamhet bygger på kontinuerlig samverkan och utveckling, vilket innebär att det är viktigt att du även har en god samarbetsförmåga i förhållande till kollegor, barn, föräldrar och andra samarbetspartners både inom och utom den egna organisationen.

Barnen står i centrum och det är viktigt att du som person passar in i verksamheten, vilket gör att vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Skövde Kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.
Kontakt från rekryteringsbolag undanbedes.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. Individuell lönesättning.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-27

Arbetsgivarens referensnummer: A877551

Upplysningar lämnas av:

Helena Byhlén Richardsson
Förskolechef
Mobiltelefon: 073-712 27 62
Telefon: 0500-49 88 04

Tillbaka