Vi söker Sjuksköterskor till vikariat och timanställning!

Tillbaka


Vill du bli en av oss?
Vi arbetar för att göra våra medborgares vardag bättre!
Som sjuksköterska i Skövde kommun får du ett utvecklande och spännande arbete. Du möter människor i alla åldrar och bidrar till att göra människors vardag bättre.

Sektor vård och omsorg har ca 1500 medarbetare och ansvarar för insatser till äldre och funktionshindrade. Verksamheten styrs i huvudsak utifrån Socialtjänstlagen (SOL), Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och Hälso- och sjukvårdslagen (HSL).

Inom sjuksköterske-enheten arbetar över hundra sjuksköterskor fördelat på äldreboenden, korttid, distrikt och gruppboenden.

Just nu söker vi personal inom kväll och natt såsom:
- Timanställda sjuksköterskor
- Sjuksköterska till föräldravikariat

Arbetsuppgifter:

Som sjuksköterska inom Skövde kommun ansvarar du för brukarens omvårdnad, det innebär att självständigt bedöma, genomföra och utvärdera omvårdnadsinsatser riktade till målgruppen. Du leder, organiserar, planerar, prioriterar och samordnar omvårdnadsarbetet och ansvarar för medicinska åtgärder. Du är ansvarig för patientens vårdprocess och deltar i tvärprofessionella team tillsammans med arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast och undersköterska.

Hos oss får du får ett varierande arbete där du gör allt från att genomföra medicinska bedömningar, ta prover och ge dropp till att ansvara för omläggningar till mer avancerad sjukvård i hemmet. Du har även nära kontakt med anhöriga och är en viktig länk mellan patient och andra vårdgivare.

Hos oss får du ett självständigt arbete med stor flexibilitet. Vi erbjuder en bra lön, utvecklingsmöjligheter, god arbetsmiljö och mentorskap till alla nyanställda.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska.

Vi behöver fler timanställda sjuksköterskor samt en sjuksköterska till ett föräldravikariat på kväll och natt. Vi söker både dig med lång erfarenhet och du som är ny i uppdraget. Vi söker bredd och spetskompetens och det är meriterande om du har erfarenhet eller specialintresse av något av följande:

• Erfarenhet av kommunal hemsjukvård.

• Erfarenhet av arbete med personer med funktionsvariation och personer med psykisk ohälsa.

• Distriktssköterska

• Specialistsjuksköterska inom psykiatrisk vård.

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

B-körkort för manuellt växlad bil och körvana är ett krav.

Personliga kompetenser vi söker:
Du har hög samarbetskompetens och hos oss innebär detta att du har förmåga att arbeta bra ihop med andra och kan skapa konstruktivt samarbete för förändring. Samverkan är en stor del av ditt arbete och en framgångsfaktor i uppdraget.

Du kommer att arbeta med såväl akut problematik som långsiktiga mål, vilket kräver ett flexibelt förhållningssätt och att du organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt.

Du är lugn och trygg och har ett realistiskt perspektiv i situationer som uppkommer och kan fokusera på rätt saker. Du delar vår värdegrund som innebär trygghet, ansvarskänsla och respektfullt bemötande.

Vill du fortsätta att utvecklas inom ditt yrke och bidra med din kompetens?
Då är du varmt välkommen - vi ser fram mot din ansökan!
Övrigt:

Urvalet sker löpande.

Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse Natt och kvällstjänsten är kvoterad 1,4 samt 1,15 Föräldravikariatet sträcker sig till februari 2020
Antal platser: 3

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-06-16

Arbetsgivarens referensnummer: A834016 - B

Upplysningar lämnas av:

Anki Lövgren
Enhetschef
Telefon: 0500-49 83 48

Kristian Solli
Enhetschef
Telefon: 0500-49 84 21

Tillbaka