Undersköterska Tomtegården

Tillbaka

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

Sektor vård och omsorg har ca 1500 medarbetare och ansvarar för insatser till äldre och funktionshindrade. Verksamheten styrs i huvudsak utifrån Socialtjänstlagen (SoL), Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och Hälso- och sjukvårdslagen (HSL).

Ditt arbete utgår från sektorns värdegrund: trygghet, ansvar och ett respektfullt bemötande. Sektorns målbild är att personer som behöver omvårdnadsinsatser eller annat stöd för sin dagliga livsföring ska så långt som möjligt kunna leva och bo som självständiga medborgare i samhället.

Arbetsuppgifter:

Tomtegården är ett äldreboende med inriktning mot demenssjukvård. Som undersköterska hos oss arbetar du med personer som är i behov av omvårdnadsinsatser för sin dagliga livsföring.

Du blir en del av vårt team som samarbetar med olika professioner. Vi ser därav att den vi söker har lätt för att samarbeta med andra.
Vi dokumenterar i verksamhetssystemet Procapita. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll samt helg.

Arbetstidsavtalet ÅTD-03 tillämpas, vilket innebär att du arbetar på årsarbetstid, där det till viss del ingår att tjänstgöra på andra enheter.
Tiden 170501 - 170618 är sysselsättningsgraden 75% , därefter väljer du hur mycket du önskar arbeta.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en omvårdnadsutbildning.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med demensomvårdnad.
Du är en positiv person som är flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi ser också att du är driftig, är lyhörd, ansvarstagande och har ett gott bemötande.

Övrigt:

Skövde Kommun arbetar aktivt för att utveckla jämställda och jämlika verksamheter riktade till kvinnor och män, pojkar och flickor oavsett bakgrund och tillhörighet samt arbetsplatser fria från diskriminerande strukturer.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: 2017-05-01. Eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-04-21

Arbetsgivarens referensnummer: A631214

Upplysningar lämnas av:

Lena Ahlm
Enhetschef
Telefon: 0500-498401

Tillbaka