Vuxenutbildningen söker lärare i svenska som andraspråk och engelska

Tillbaka

Vill du vara med och göra stor skillnad för våra elever? Nu söker vi en ny kollega till vårt kompetenta och glada gäng!

Vuxenutbildningen Skövde ingår i avdelningen för vuxenutbildning och arbetsmarknad och har ett stort utbud av utbildningar och kurser, bland annat SFI, särskild utbildning för vuxna, grundläggande- och gymnasial vuxenutbildning, gymnasiala vuxenutbildningar och yrkeshögskoleutbildningar. Vi satsar på flexibilitet och våra elever har stor möjlighet att påverka både upplägg och innehåll i sina studier. Hos oss har våra elever möjlighet att läsa på såväl Närdistans som Lektionsbaserat.

I rollen blir du en del av sektor medborgare och samhällsutveckling. Vi arbetar för ett levande Skövde rikt på kultur, idrotts- och näringsliv. I det ingår också att arbeta för tillväxt, fler jobb och att stärka Skövdes attraktivitet.

Med ett jobb inom Skövde kommun får du möjlighet att påverka, må bra på jobbet och göra karriär. Här är du med och gör det omöjliga möjligt. Tillsammans tar vi Skövde framåt!

Arbetsuppgifter:

Som lärare i svenska som andra språk och engelska ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av undervisning samt bedömning i dina ämnen. Du kommer både att arbeta med såväl lektionsbaserad som digital undervisning. I arbetet ingår att stötta och motivera eleverna till att fullfölja sina studier. Det är viktigt att du ser varje enskild individ för att kunna anpassa studierna efter den enskildes behov.

Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för den pedagogiska verksamheten. Vi arbetar kontinuerligt med kollegialt lärande där vi fördjupar oss i pedagogiska diskussioner kring undervisningen. Det arbete vi gör tillsammans gör stor skillnad för våra elever.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad lärare i svenska som andra språk och engelska för grundskolans senare år samt gymnasiet. Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda. Stor del av vår undervisning är digital därför ser vi att användning av digitala verktyg är en naturlig del av din undervisning. Meriterande är erfarenhet av arbete i lärplattformen V-klass.

För att passa i rollen tror vi att du har ett relationsinriktat förhållningssätt och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Du är har en god förmåga att prioritera och planera ditt arbete. Vi tror också att rollen kräver att du är självgående, initiativtagande och har ett genuint intresse för att våra elever lyckas.

Övrigt:

Intervjuer är planerade till v. 22 och v. 23.

Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den rekryteringsspecialist som finns angiven i annonsen.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-05
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-22

Arbetsgivarens referensnummer: A874468

Upplysningar lämnas av:

Edith Garö Ljung
Rekryteringsspecialist
Telefon: 0500-49 85 12

Tillbaka