Affärsutvecklare till destination Billingen

Tillbaka

Skövde är en framåt stad och en drivande kraft i en växande region. Här vill fler alltid mer. Inte undra på att snart 60 000 människor bor, lever och växer tillsammans här. Skövde har ett strategiskt läge med goda kommunikationer och närhet till natur och kultur. Vi vill att Skövde ska vara en attraktiv stad att bo, leva och verka i. Med ett jobb hos oss får du möjlighet att påverka kommunens utveckling. Tillsammans tar vi Skövde framåt!

Billingen Skövde ska bli södra och västra Sveriges bästa outdoordestination året runt och kommer att erbjuda ett stort utbud av aktiviteter inom ett avgränsat område, med en unik närhet till staden och dess övriga utbud.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu en affärsutvecklare med ansvar för att driva och samordna verksamheten på Billingen Skövde till en attraktiv och utvecklingsorienterad outdoordestination. Som affärsutvecklare ska du utforma och utveckla Billingen Skövdes marknadsstrategier utifrån kommunens målbild. Rollen förutsätter hög proaktivitet och ett bra samarbete med entreprenörer och andra aktörer inom området. Det är viktigt att det sker en tillväxt och utveckling för hela området.

Du ansvarar för att organisera, planera och utveckla Billingen Skövdes försäljnings- och marknadsaktiviteter.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har viljan och förmågan att ta dig an denna spännande utmaning och som har erfarenhet från marknadsnära verksamhetsutveckling.

Vi söker dig med examen inom ekonomi, marknadsföring, kommunikation eller annan relevant utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. En förutsättning för att lyckas i denna roll är erfarenhet av att skapa nätverk samt projektledning. Du är resultatinriktad, driven, strukturerad och affärsorienterad. Du är van att hantera olika intressenter och trivs med att se både verksamheter och människor utvecklas. Du är utåtriktad och kommunikativ med god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi ser positivt på att du har bakgrund och erfarenhet från liknande verksamhet.

Övrigt:

Under perioden 2017-2020 investerar Skövde kommun 250 miljoner
kronor för att utveckla Billingen Skövde till en attraktiv året-runt-destination. Hjärtat i den nya anläggningen är Billingecentret. Det är en central mötesplats som ska erbjuda
det som besökaren efterfrågar för sin aktiva upplevelse lokal mat,
högkvalitativ utrustning, personlig vägledning, goda träningsmöjligheter, attraktiva samlingsplatser med mera.


Skövde Kommun arbetar aktivt för att utveckla jämställda och jämlika verksamheter riktade till kvinnor och män, pojkar och flickor oavsett bakgrund och tillhörighet samt arbetsplatser fria från diskriminerande strukturer.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-12-02

Arbetsgivarens referensnummer: A825966

Upplysningar lämnas av:

Edith Garö Ljung
Rekryteringsspecialist
Telefon: 0500-49 85 12

Tillbaka