Sjuksköterska till Äldreboende Tomtegården

Tillbaka

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid. Sektor vård och omsorg har ca 1500 medarbetare och ansvarar för insatser till äldre och funktionshindrade. Verksamheten styrs i huvudsak utifrån Socialtjänstlagen (SoL), Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och Hälso- och sjukvårdslagen (HSL).

Här finns vi på sjuksköterskeenheten!

Vi är ca 90 sjuksköterskor uppdelade i fem team med inriktning mot korttidsboende, hemsjukvård, äldreboenden samt ett kväll- och natteam.

Vi bedriver ofta avancerad sjukvård i närhet till patienten. Som sjuksköterska har du en ledande roll inom vården med fokus på helheten kring patienten.

Du kommer till en arbetsplats som är i en spännande utveckling och som värdesätter förmågan att hitta kreativa och effektiva lösningar i det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter:

Som sjuksköterska hos oss arbetar du i en ledande roll för patientens hälso- och sjukvårdsbehov på ett äldreboende. Vi arbetar i tvärprofessionella team tillsammans med arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast och undersköterska.

Arbetsuppgifterna innefattar även helgtjänstgöring dagtid på distrikt (för närvarande var 6:e helg).

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska.

Vi söker dig som kan sätta ditt arbete i ett större sammanhang, är strukturerad, kan planera och organisera ditt arbete. Du ska ha lätt för att arbeta självständigt, likaväl som i team.

Erfarenhet från kommunal verksamhet är meriterande.

Som person är du stabil och flexibel med förmåga att skapa ett positivt klimat och förmedla trygghet både mot patient, anhöriga och kollegor. Du arbetar för kreativa och nytänkande lösningar i samverkan. Som sjuksköterska är du lyhörd och empatisk.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Övrigt:

Skövde Kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-05-01. Eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-03-22

Arbetsgivarens referensnummer: A661139

Upplysningar lämnas av:

Kristian Solli
Enhetschef
Telefon: 0500-49 84 21

Facklig(a) företrädare
Leif Lindsten
Facklig representant Vårdförbundet
Mobiltelefon: 073-8084184
E-post: vardforbundet@skovde.se

Tillbaka