Lärare 1-7, Sv, Ma, 100 %, tillsvidare, Eriksdalskolan

Tillbaka

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

Skövde är en kommun som satsar offensivt på utbildning på alla nivåer. Sektor barn och utbildning, Skövdes största sektor, erbjuder en god, kreativ, lärande och utvecklande förskole- och skolmiljö för barn och ungdomar och eftersträvar en pedagogisk helhetssyn från 0 – 19 år. Vi har ett bra utvecklingsklimat som skapar goda förutsättningar för skolutveckling.
Eriksdalskolan omfattar skolåren F-9, något som är unikt i Skövde. Skolans ordinarie upptagningsområde utgörs av Östermalm och däromkring liggande landsbygd.


Arbetsuppgifter:

Tjänsten innebär arbete i särskild undervisningsgrupp, där det är oerhört viktigt med samverkan och samspel så väl i elevgrupp som med föräldrar och kollegor.

Kvalifikationer:

Lärare i tidiga åldrar/Lärare åk 1-7 med legitimation.
Erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd är meriterande.

Övrigt:

Skövde Kommun arbetar aktivt för att utveckla jämställda och jämlika verksamheter riktade till kvinnor och män, pojkar och flickor oavsett bakgrund och tillhörighet samt arbetsplatser fria från diskriminerande strukturer.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-08-14
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-04-21

Arbetsgivarens referensnummer: A661831

Upplysningar lämnas av:

Camilla Wallin
Rektor
Telefon: 0500-495971

Tillbaka