Simrishamns kommun

« Tillbaka

Lediga jobb

Sommarpersonal till Simrishamns Turistcenter

Om arbetsplatsen

Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

Simrishamn tillsammans med kommunerna i Skåne sydost arbetar aktivt med destinationsutveckling för att attrahera så många besökare, svenska och internationella, som möjligt under hela året. Attraktionskraften på destinationen är outdoor-, mat & dryck- och kulturupplevelser vilket gör Simrishamn/Österlen och sydöstra Skåne till ett av Sveriges mest populära besöksmål. Simrishamns Turistcenter är en kommunal turistcenter öppen året runt och med extra generösa öppettider sommartid.

Att arbeta på Simrishamns Turistcenter är ett inspirerande arbete - Vi söker dig som har mycket god kunskap om Österlen och är serviceinriktad även när det är högt tempo.

Arbetsuppgifter

Att arbeta på Simrishamns Turistcenter innebär att inspirera, informera och sälja in allt som Simrishamn/Österlen och destinationen har att erbjuda till våra gäster och besökare. Arbetet innebär också att ha dialog med våra besökare över disk, per telefon och e-post, som t ex tipsa om boende, evenemang och aktiviteter samt övriga på turistcenterns förekommande arbetsuppgifter. Arbetet är schemalagt på alla veckans dagar.

Du måste vara sälj- och serviceinriktad, tycka om att arbeta i ett högt tempo, brinna för att leverera bra service, ha en känsla för det goda värdskapet, att vara handlingskraftig och se möjligheter och självklart ha ett glatt humör.

Kvalifikationer

Arbetet på Simrishamns Turistcenter innebär ett högt tempo. För att klara detta måste du vara stresstålig, handlingskraftig och ha förmåga att ge god service till besökarna. Du har förmågan att arbeta självständigt men också att arbeta bra i grupp. Du arbetar med egna uppgifter och bistår kollegor vid behov.

Du måste ha mycket god lokalkännedom om Österlen och Ystad samt en god allmänbildning om Skåne och övriga Sverige. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt god datorvana. Du måste ha goda och aktuella kunskaper i engelska. Kunskaper i tyska och eventuellt andra språk är meriterande. Meriterande är också om du har erfarenhet från liknande arbete.

Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Timavlönad

Tillträde 2017-06-15 eller efter överenskommelse.

Tidsbegränsad till: 2017-08-11

Ansökan

Ansök senast: 2017-04-06

Referensnummer: A664973 - 2017

Ansök nu

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Lena Svensson
Turismkoordinator
0414-81 98 00
lena.svensson@simrishamn.se

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås över kommunens växel
0414-81 90 00
 

Övrigt

Rekrytering sker fortlöpande.

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons-
/rekryteringsföretag.

Lediga jobb