Skolsköterska till Klöverbacken och Olseröds skola

Vi söker nu en skolsköterska med en helhetssyn i arbetet på Klöverbacken Olseröds skola.

Våra skolor ligger ca 1 km från Kungälvs centrum i området Olseröd. Klöverbackens skola är en F-2 skola med ca 150 elever, som hör samman med Olseröds skola, som är en åk 3-6 skola med ca 190 elever.

Vi har ett elevhälsoteam bestående av rektor, biträdande rektor, specialpedagog, speciallärare, kurator, skolpsykolog och skolsköterska.

Arbetsuppgifter:

I skolsköterskans uppdrag ingår att arbeta hälsofrämjande och förebyggande samt att stödja elevernas utveckling för att nå målen i skolan. Att planera och genomföra basprogrammet med hälsosamtal och vaccinationer för eleverna på skolan samt att utföra enklare sjukvårdsinsatser. Du är intresserad av att arbeta såväl med förebyggande hälsoarbete som att sköta de övrigt förekommande arbetsuppgifterna för en väl fungerande medicinsk elevhälsa. Du har en vilja att vidareutveckla ett modernt skolsköterskeuppdrag tillsammans med elevhälsoteam, pedagoger och övriga kollegor i Kungälvs kommuns medicinska elevhälsa.

Du arbetar tillsammans med skolans Elevhälsoteam och personal och har ett genuint intresse för skolans elever samt en vilja att stödja eleverna att nå målen i skolan. Som skolsköterska kommer du även att samarbeta med vårdnadshavare samt andra verksamheter och myndigheter inom och utanför kommunen.

Du arbetar för en trygg skolmiljö som främjar hälsa, lärande och trygghet. Uppdraget innebär även dokumentation i PMO, elevhälsans digitala verktyg.

Kvalifikationer:

Du ska vara legitimerad sjuksköterska med adekvat vidareutbildning till skolsköterska, öppen hälso- och sjukvård eller hälso- och sjukvård för barn och ungdom.

Vi vill att du har god samarbetsförmåga och att du är en person som i alla situationer ser till Barnets bästa. Vi söker dig som har social säkerhet, är lyhörd, målinriktad, trygg och ansvarstagande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid. 80 %
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-20
Referensnummer: A840800

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Johan Gilberth
rektor
Telefon: 0303-239750

Lena Fagergren
Medicinskt ledningsansvarig skolsköterska
Telefon: 0768-48 02 24

Fackliga företrädare:

Jane Sundberg
Vårdförbundet
Telefon: 0303 -23 82 77

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster