Lärare på fritidshem med behörighet i musik på Almekärrsskolan

Almekärrsskolan är en grundskola, F-5, med ca 420 elever och 65 anställda. Almekärrsskolan verkar för att skapa lärmiljöer där alla barn kan fungera utifrån sina förutsättningar. Vi arbetar utifrån ett systemteoretiskt förhållningssätt. Alla pedagoger är organiserade i arbetslag och betoningen ligger på samverkan och samarbete. Här arbetar många engagerade och framåtsträvande pedagoger som sätter eleverna, lärande och kunskaper i centrum.

Skolan ligger i ett naturskönt villaområde med skogen inpå knutarna, ca 15 minuters promenadväg från pendeltåget.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en lärare i fritidshem med behörighet i musik till vår skola som ska ansvara för planering, genomförande och utvärdering av fritidsklubb åk 4-5 samt musikundervisning för åk 3-5.

I din roll som musiklärare är du med och skapar goda förutsättningar så att eleverna känner nyfikenhet och lust att lära. I din roll som pedagog på skolan utvecklar du positiva och förtroendefulla relationer till dina elever, kollegor och vårdnadshavare. Du är tydlig och har höga förväntningar på dina elever och samarbetet med kollegor. Du har en god struktur på din undervisning och skapar en lärmiljö som bygger på ett formativt lärande.

Inom ramen för fritidsklubbens verksamhet så organiserar du för en meningsfull fritid i enlighet med fritidshemmets uppdrag. Du samarbetar med de övriga fritidshemmen när det gäller att utveckla omsorgen för våra elever.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är behörig att undervisa i åk 3-6 inom musik samt fritidshem.

Du har ett stort initiativ och ett positivt förhållningssätt och ser utmaningar som möjligheter. Du grundar din undervisning på beprövad erfarenhet och vetenskaplig grund och ser utveckling som något självklart. Du tänker att kontinuitet skapar kvalitet och vill vara med och utveckla vår skola i framtiden.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2019-03-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-28
Referensnummer: A842105

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Eventuella intervjuer kommer ske löpande under annonseringsperioden.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Anna Wingård Eriksson
Rektor
Telefon: 0302-522053
E-post: anna.wingarderiksson@ lerum.se

Thomas Blomqvist
Rektor
Telefon: 0302-522052
E-post: thomas.blomqvist@lerum.se

Fackliga företrädare:

Helene Fallermo
Facklig företrädare Lärarförbundet
E-post: helene.fallermo@ utbildning.lerum.se

Katarina Andersson
Facklig företrädare Lärarförbundet
Telefon: 0302-521509
E-post: katarina.andersson@ lerum.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster