Stödassistent Boende LSS

Tillbaka

Bollebygd är en av Sveriges snabbast växande kommuner och ligger naturskönt mellan Göteborg och Borås. Vi har bra kommunal service och goda pendlingsmöjligheter. Kommunen står inför flera spännande utmaningar i takt med att kommunen växer och efterfrågan på kommunala tjänster ökar.

Verksamheterna inom område funktionsnedsättning har vuxit och utvecklats mycket under de senaste åren. Kommunens dagliga verksamhet enligt LSS startades upp 2009 och bedrivs idag i olika lokaler belägna i centralorten Bollebygd.

Är du intresserad av ett givande, utvecklande och utmanande arbete är detta arbetsplatsen för dig. Du erbjuds kompetensutveckling inom yrkesområdet och goda möjligheter att växa i yrkesrollen utifrån dina egna förutsättningar.

För mer information: http://www.bollebygd.se

Arbetsuppgifter:

Arbetet innebär bland annat att i samarbete med brukare, deras anhöriga och övrig personal forma en verksamhet där brukarens individuella behov och intressen står i fokus. Efter brukarens behov fungerar du som ett stöd i vardagsituationer och sociala aktiviteter.

Arbetsuppgifter på delegering av hälso- och sjukvårdspersonal förekommer.

Kvalifikationer:

För tjänsten krävs att du har utbildning inom habilitering, pedagogik eller socialt arbete alternativt erfarenhet med metoder, arbetssätt och förhållningssätt gentemot personer med funktionsnedsättning.

Formell kunskap kring tydliggörande pedagogik ses som mycket meriterande. Behärskar du både talad och tecknad svenska är även det mycket meriterande.

Du kan arbeta både enskilt och i grupp. Du är självständig, öppen för och ser möjlighet till utveckling. Verksamheten är i ett utvecklingsskede vilket ställer stora krav på ditt intresse för utvecklingsarbete.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort B är ett krav.

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-15

Arbetsgivarens referensnummer: 17/89

Upplysningar lämnas av:

Pia Brown Stjärnå
Enhetschef boende
Telefon: 033-430 57 95
E-post: pia.brown-stjarna@ bollebygd.se

Tillbaka