Vetterstorpsskolan söker lärare med inriktning idrott och fritids

Om arbetsplatsen

Vill du arbeta för att stärka elevers hälsa och ge dem en rolig fritid ? Nu söker vi dig som vill arbeta med idrottsundervisning och mot våra fritidshem på Vetterstorpsskolan. Vill du bli vår nya kollega?

På Vetterstorpsskolan går elever från förskoleklass upp till årskurs 3. Det är en liten skola med 85 elever och här får du 20 engagerade kollegor som alla arbetar tillsammans för att ge våra underbara elever en meningsfull skola och fritidshem. Alldeles i närheten har finns den lekplats som i våra ögon är Västerås finaste samt skog och grönområden som vi gärna utnyttjar.

Är du en medforskare som vill vara med och väcka barnens nyfikenhet? Då har du kommit rätt! Vårt arbetssätt är omväxlande och vi vill ta tillvara på barnens naturliga nyfikenhet och intresse för sin omvärld. Hos oss kan alla barn lyckas och alla ska få möjlighet att utvecklas utifrån sina unika förutsättningar. Vi vill erbjuda våra elever utmaning, trygghet, medkänsla och omtanke och ha ett bra samarbete för att skapa den trygghet som behövs.

Läs gärna mer om oss www.vasteras.se/vetterstorpsskolan

Arbetsuppgifter

Halva din tjänst kommer innehålla idrottsundervisning. Här arbetar du för att skapa positiva upplevelser av rörelse och friluftsliv hos eleverna. Genom din undervisning ger du eleverna möjlighet att testa på flera olika rörelseaktiviteter.

Under den andra halvan av din tjänst kommer du arbeta mot våra fritidshem för att skapa en rolig fritid före, under och efter skolan. Du erbjuder eleverna olika aktiviteter genom att lyssna till barnens egna önskemål, intressen och behov. Att ha roligt tillsammans är en viktig del av ditt uppdrag. Eleverna ska tycka det är kul att gå på fritids!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är lärare med behörighet att undervisa i idrott för årskurs 1-3. Det är en fördel om du har erfarenhet från arbete i grundskolan tidigare och något du gärna får berätta mer om. Vi vill att du som söker har kunskap att hantera dator och andra tekniska hjälpmedel (IKT) i ditt arbete och undervisning.

Våra förväntningar på dig är att du har ett tydligt pedagogiskt ledarskap där du arbetar med inkluderande klimat. Du ger alla elever förutsättningar utifrån deras förutsättningar och har förmåga att skapa struktur för att hantera vardagen i den föränderliga värld vi lever i. Du skapar tillit, är en förebild och bygger relationer med elever och deras vårdnadshavare. I vår verksamhet ställer vi upp för varandra och alla bidrar till ett positiv arbetsklimat.

I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. 100%
Tillträde: Tillträde augusti 2018 eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan

Gör ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-05-06

Arbetsgivarens referensnummer: 2018/00279

Kontakt

Tf rektor Anette Lilja Telefon: 021-39 76 29

LR Mårten Lundgren Telefon: 021-39 22 98

Lärarförbundet Per Dahlberg Telefon: 021-39 26 79

Övrigt

Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och välfungerande stad där framtidstro står i centrum. Tillsammans bidrar vi till välfärden och gör skillnad varje dag. I Västerås stad strävar vi efter att varje dag leva upp till vår värdegrund ”Alltid bästa möjliga möte”. Vi vill ha en sammansättning av medarbetare som speglar mångfalden i vårt samhälle. Det tror vi är viktigt för att få en stolt och välfungerande stad.

Funderar du på att flytta till Västerås? Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd medflyttarakademin kan ge dig och din respektive vid en eventuell flytt.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. Västerås stad arbetar bland annat för att alla våra tillsvidareanställda medarbetare ska få möjligheten att önska tjänstgöringsgrad.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.


om Västerås stad på LinkedIn – följ oss där!