LSS handläggare till Biståndsenheten, vikariat

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1500 medarbetare är en av förvaltningarna i Mölndals stad och omfattar äldreomsorg, funktionshinder och hemsjukvård.

Biståndsenheten LSS/socialpsykiatri består av 14 handläggare, en planeringssekreterare och en metodutvecklare. Enheten leds av biståndschef. Vi sitter i centrala Mölndal med närhet till kollektivtrafik och helt nya Mölndal Galleria.

Arbetsuppgifter:

En av våra handläggare ska vara föräldraledig och därför söker vi nu en ersättare till vår arbetsgrupp. Tjänsten är ett vikariat med start 1 februari 2019 och sträcker sig till augusti 2020. Du kommer vara en del av gruppen som tar emot ansökningar, utreder och fattar beslut om insatser enligt LSS. Ditt uppdrag är självständigt där du har stor frihet i att planera ditt eget arbete. Vi samarbetar med interna såväl som externa parter.

Det är meriterande om du har arbetat med myndighetsutövning inom socialtjänst tidigare och ytterligare ett plus om du har kännedom om målgruppen.

Kvalifikationer:

Du är utbildad socionom eller har en annan likvärdig utbildning. Du är nyfiken, modig och står för ett lösningsfokuserat tänk. Du gillar att dela med dig och samverka med kollegor.

Vi är en trevlig arbetsgrupp som har roligt tillsammans samtidigt som vi utvecklar och förbättrar vår verksamhet. Låter det som ett roligt uppdrag? Välkommen med din ansökan redan idag.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: 2019-02-01. eller enligt överenskommelse.
Tidsbegränsat till: 2020-08-31

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-27
Referensnummer: A842419

Andra uppgifter:

Inom vård- och omsorgsförvaltningen pågår ett aktivt arbete för att kunna erbjuda medarbetare önskad sysselsättningsgrad i syfte att minska de ofrivilliga deltidsanställningarna. I de fall annonsering gäller en deltidstjänst är vår ambition att på sikt ge möjlighet till utökad sysselsättningsgrad.

Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att få en bättre spegling av vår verksamhet.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Mölndals stad har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Karin Möglebust
Biståndschef LSS/socialpsykiatri
Mobiltelefon: 0768-81 60 49
Telefon: 031-315 26 28
E-post: karin.moglebust@ molndal.se

Fackliga företrädare:

Magdalena Dahl
Vision
Mobiltelefon: 070-534 25 77
E-post: magdalena.dahl@molndal.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster