Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Aneby kommun till en ännu bättre plats att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad i kommunen som har som mål att fortsätta göra vanliga saker ovanligt bra!

Aneby kommun är geografiskt placerat utmed stambanan där tåg på väg till Stockholm och Malmö passerar dagligen och där det erbjuds goda möjligheter till pendling till ett flertal närliggande orter i såväl Östergötland som Småland. Det är också kommunen som kan erbjuda boende i villa till förmånliga priser.

Läs mer om varför du ska jobba i Aneby kommun, vår värdegrund och dina framtida kollegor på vår hemsida: http://www.aneby.se/jobbahososs


Vi söker Enhetschef till särskilt boende för äldre


Arbetsuppgifter

Vi söker enhetschef som tillsammans med en chefskollega, ska leda och utveckla verksamheten vid Aneby kommuns enda särskilda boende för äldre. Boendet Antuna har i dagsläget 58 lägenheter fördelat på 8 avdelningar och ligger centralt beläget i centralorten Aneby. Verksamheten är i ett utvecklingsskede, där såväl lokaler som innehåll kommer att ses över under de kommande åren. I Aneby är våra kunder 95 % nöjda med verksamheten inom äldreomsorgen, när det gäller helhetsperspektivet.
I rollen som enhetschef har du ett verksamhets-, ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar. Du ansvarar för verksamhetens insatser utifrån lagstiftning, fastställda mål, riktlinjer och tilldelad budgetram. Som enhetschef är du underställd socialchef och ingår i sociala avdelningens ledningsgrupp. Du deltar i samordningen av gemensamma lednings- och utvecklingsfrågor i sin helhet och ansvarar för kvalitetsutveckling inom ditt verksamhetsområde.
Genom att ta tillvara och utveckla medarbetarens kompetens ska du leda, organisera, styra, samordna och utveckla verksamheten utifrån de styrande målen. I arbetet ingår daglig kontakt med brukare och anhöriga och samverkan med aktuella aktörer runt brukaren.
Nu söker vi dig med ett brinnande intresse för äldrefrågor och som vill vara med och bygga upp, organisera och utveckla verksamheten. För att lyckas i rollen som enhetschef är det därför en fördel om du som person är nytänkande och har ett genuint intresse av att arbeta med ständiga förbättringar.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lämplig högskoleutbildning för uppdraget, gärna social omsorgsutbildning, socionomutbildning eller annan likvärdig utbildning som vi finner lämplig. Du har goda ledaregenskaper. Förmågan att leda, inspirera och motivera dina medarbetare och genom ditt ledarskap skapa möjligheter till utveckling för medarbetare samt verksamhet. Du bör dessutom ha ett genuint intresse för människor, god samarbetsförmåga och ett tydligt fokus på brukare och boende.

Vi utgår från att du som söker är väl förtrogen med de lagar som styr verksamheten och utifrån givna förutsättningar har modet att agera, leda och hantera modiga idéer.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet är alltid bra, i synnerhet de som gjort dig till en mognare och bättre chef & ledare.
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2017-12-01. Tillträde sker efter särskild överenskommelse
Antal platser: 1

Vill du veta mera

Upplysningar om tjänsten lämnas av Socialchef, Mikael Fornander tfn 0380 46 100 vx,
Enhetschef Särskilt boende äldre, Emmie Bjerkander tfn 0380-46145, emmie.bjerkander@aneby.se

Fackliga företrädare
Fackliga företrädare nås via vår växel tfn 0380-46100,
Du ansöker via följande länk: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=070868f2-bb85-4d4c-bdeb-abb2b22565b1.


Arbetsgivarens referensnummer är A712416
Sista ansökningsdag är 2017-09-24

Eventuell kontakt från rekryteringsföretag och säljare undanbedes.Välkommen med din ansökan!