Tingsryds kommun söker lärare i engelska och tyska till Dackeskolan

Tillbaka

Tingsryds kommun har som uppdrag att skapa en bra vardag för kommunens invånare, besökare och företagare. Vi som arbetar inom kommunen gör skillnad och påverkar människors vardag. Vi ansvarar för att barn lär sig läsa och skriva och att människor får en god och trygg omsorg. Vi arbetar också med att skapa förutsättningar för att det byggs hus, att vi har bra vägar, rent vatten och en fin miljö. Hos oss finns Sveriges viktigaste jobb.

Vi på Tingsryds kommun strävar efter att ha medarbetare som trivs och utvecklas i sitt arbete. Vi är en mindre kommun med korta beslutsvägar med större möjlighet för medarbetarna att påverka sin arbetssituation.

Vill du ha ett jobb där du är med och utvecklar vår kommun tillsammans med oss?

Arbetsuppgifter:

Dackeskolans 7-9-enhet växer och består nästa läsår av ca 350 elever. Vi söker just nu lärare i engelska och tyska.

Vi söker dig vars elevsyn präglas av att varje elev ska lyckas utefter sina förutsättningar och du har en tydlig bild av din egen och skolans viktiga roll i att hjälpa dem med detta. Ditt klassrum har en lärmiljö som är utvecklande, tillgänglig och strukturerad. Du har en kunskapssyn där en förutsättning för att eleverna ska lyckas är utforskande, nyfikenhet och lust att lära. Du möter alla elever oavsett kunskapsnivå eller behov av särskilt stöd, genom varierande arbetssätt, redovisningsformer och digitala verktyg och hjälpmedel.

På Dackeskolan har högstadieeleverna 1:1-datorer i form av Chromebooks och lärarna använder sig av Googles verktyg i undervisningen exempelvis Classroom.


Vi söker för närvarande följande medarbetare;


- Lärare i engelska
- Lärare i tyska

Tjänsterna kan kombineras med andra ämnen utifrån din behörighet. Omfattningen är 70-100% och samtliga tjänster gäller fr.o.m. 2019-08-14.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad lärare. Är du student och nära din examen kan du också vara av intresse. Du ska också ha goda IT-kunskaper. Vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet.

Lärarlegitimation är ett krav för tillsvidareanställning.

Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.Övrigt:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Tingsryds kommun arbetar aktivt för en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i verksamheten. Vi förespråkar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. 70-100%
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2019-08-14
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-31

Arbetsgivarens referensnummer: A878955

Upplysningar lämnas av:

Henrick Johnson
Rektor, Dackeskolan 7-9
Telefon: 0477-44430
E-post: Henrick.Johnson@ tingsryd.se

Facklig(a) företrädare
Facklig företrädare
Sökes via kommunens medborgarkontor
Telefon: 0477-441 00

Tillbaka