Timavlönad hos oss – en början på din karriär eller en möjlighet att styra över din egen tid.

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Arbetsuppgifter:

Letar du efter ett självständigt, ansvarsfullt och givande arbete med möjlighet att göra skillnad? Vill du få möjlighet att bredda dina kunskaper, träffa nya arbetskamrater och samtidigt få möjlighet att påverka när du själv vill arbeta? Då har vi jobbet för dig!

Vi på bemanningsenheten i Alingsås kommun letar hela tiden efter nya timvikarier inom skola och barnomsorg men också inom äldreboende, hemtjänst, personlig assistans, grupp- och servicebostäder inom LSS och SoL. Till terminstarten i augusti kommer vi lägga extra fokus för att rekrytera in nya personer inom skola och barnomsorg.

Inom förskola och skola ska du vara en trygg vuxen som ser alla barn och elever. Du stöttar dem i deras utveckling, i deras lärande och det sker genom lek eller genom undervisning i klassrum. Du är ansvarstagande, kommunikativ och duktig på att skapa relationer med barn/elever och deras föräldrar. Krav på giltigt belastningsregister.

Arbetet inom äldreomsorgen och funktionsstöd är skiftande och individanpassat. Där ingår det att skapa förutsättningar och möjlighet till stimulans utifrån varje individs förmåga. Det kan vara genom personlig omvårdad, hjälp och stöttning vid aktiviteter, måltider eller vid kommunikation.

Du kommer eventuellt få utföra sjukvårdsuppgifter på delegation från sjuksköterska. Du arbetar både självständigt, i team och utifrån en genomförandeplan som är anpassad för individen.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har ett stort intresse av att arbeta med människor i alla åldrar. Du ska se ett gott bemötande som en självklarhet. Du ska vara lyhörd inför andra människors behov och vilja samt möta dessa med respekt och god service. Din ansvarskänsla och goda samarbetsförmåga är något som vi båda värdesätter.

Eftersom vi arbetar med människor, allt från unga till äldre, är det viktigt att vår kommunikation fungerar i alla verksamheter. Vi ställer därför krav på att du kan hantera det svenska språket i tal, förståelse och skrift. För att få möjlighet att vikariera hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

Det är bra om du har utbildning eller erfarenhet inom någon av verksamheterna men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är önskvärt, men inte ett krav.

Antal tjänster: 50

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad. 75%
Tillträde: Rekrytering sker löpande.
Tidsbegränsat till:  Arbetstider: Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll, natt och helg. Inom förskola och skola är arbetstiderna förlagda till dag.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-13
Referensnummer: A833772

Andra uppgifter:

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Vi gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag.

Upplysningar lämnas av:

Tiina Moilanen
Rekryterare
Telefon: 0322-616473
E-post: tiina.moilanen@ alingsas.se

Lovisa Stenbäcken
Rekryterare
Telefon: 0322-617079
E-post: lovisa.stenbacken@ alingsas.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster