Vård och omsorgslärare på Vuxenutbildningen

Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen.

Arbetsuppgifter:

Pedagogiskt arbete med undervisning i vård- och omsorgskurser. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och vi ser gärna att du är en mycket engagerad person som har god samarbetsförmåga. Vård och omsorgsutbildningen är under utveckling och vi ser gärna att du har en vilja att aktivt delta i utvecklingsarbete och har erfarenhet av distansstudier. För närvarande har vi en till två utbildningsstarter per år samt distanskurser som startar löpande.

Kvalifikationer:

Det är meriterande om du har högskoleutbildning inom vård och omsorg, är behörig (legitimerad) lärare samt har erfarenhet av vuxenutbildning. Vi ser gärna att du har arbetat inom vård- och omsorgsområdet ett antal år, har en god pedagogisk förmåga, ett positivt förhållningssätt gentemot våra elever och en förmåga att möta dem utifrån individuella behov. Meriterande är även om du har erfarenhet av validering.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde i april 2019 eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-23
Referensnummer: A840288

Andra uppgifter:

Tjänsten är en semestertjänst, eventuellt med provanställning.
Ange löneanspråk i ansökan.

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Ingrid Källström
Rektor
Telefon: 031-724 66 22

Fackliga företrädare:

Annika Hasselblad
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 031 – 724 69 58

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster