Trafikingenjör till Mölndals stad

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag. Mölndals stad är inne i en expansiv fas med stark tillväxt och detta innebär att organisationen behöver vidareutvecklas.

Arbetsuppgifter:

Tjänsten är placerad på Trafikenheten på tekniska förvaltningen. Enheten arbetar med trafikplanering och hållbart resande på både övergripande- och detaljnivå. Vi leder trafikstrategiskt arbete med trafikstrategi, hastighetsplan, cykelhandlingsplan, mm. Trafiksäkerhet, färdmedelsval, säkra skolvägar, kampanjer, beteendepåverkan, medborgardialog, tillgänglighet och framkomlighet är några av de frågor vi arbetar med.

Du kommer i din roll som trafikingenjör att bidra till stadens Vision 2022. Du kommer vara delaktig i flera av de stora projekt som Mölndals stad står inför de kommande åren. Som trafikingenjör arbetar du för att säkerställa en god trafikmiljö för såväl gång-, cykel- och biltrafikanter som för kollektivtrafik och godstransporter. Du bidrar till att skapa ett effektivt, hållbart och trafiksäkert transportsystem som stödjer kommunens samhällsutveckling, visioner och mål.

Vi söker dig som har förmågan att se trafikfrågornas betydelse för såväl invånare, näringsliv och besökare i Mölndals stad. Vi ser att du har ett stort intresse för samhälls- och trafikplaneringsfrågor samt en genuin vilja av att vara med och bygga staden.

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats där du kan utvecklas och där vi tillsammans bidrar till att uppfylla stadens vision. Det är en omväxlande tjänst med mycket kontakt med allmänheten, nätverk och samarbetsgrupper. Mölndals stad har många spännande projekt planerade och du kommer att få en möjlighet att tillsammans med trafikenheten och övriga kollegor ta del av skapandet av framtidens Mölndal.

Kvalifikationer:

Kvalifikationer:
- Högskoleutbildning inriktning trafik eller motsvarande kunskaper
- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- Körkort B och hög IT mognad
- CAD-kompetens är meriterande

Egenskaper:
- Förmåga att arbeta självständigt och skapa resultat
- Strukturerad och noggrann
- Ansvarstagande och har ett gott omdöme
- Teamorienterad
- God kommunikatör, svenska i tal & skrift

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse. I denna rekrytering samarbetare vi med K2 search.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-25
Referensnummer: A850533

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan snarast!

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Johanna Hansson
K2 search
Telefon: 0709-961 005

Lena Serner
K2 Search
Mobiltelefon: 0702-900 995

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster