Gryaab söker sommarjobbare som fastighetstekniker

Gryaab jobbar för ett renare hav! Det är vi på Gryaab som tar hand om avloppsvattnet från Ale, Göteborg, Härryda, Kungälv, Lerum, Mölndal och Partille. Vi tar bort en stor del av de näringsämnen som bidrar till övergödningen i havet och återför det i kretsloppet i form av biogas och behandlat slam. Det renade vattnet släpps ut i Göta älv och får rinna vidare till havs. Sedan starten 1972 har bolaget gjort miljösatsningar på miljarder kronor i tunnlar och reningsverk. Det har gjort att regionens vattendrag befriats från utsläpp av avloppsvatten och har bidragit till ett renare hav. Gryaab har i dag 100 tillsvidareanställda och omsätter cirka 360 miljoner kronor. Gryaab är en modern och helautomatiserad anläggning.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en sommarvikarie till fastighetsgruppen. Gruppen består av fastighetstekniker, trädgårdsarbetare och lokalvårdare. Som sommarvikarie kommer du bland annat att arbeta med tillsyn och skötsel av fastigheter samt service, felsökning och mindre reparationer.

Kvalifikationer:

Du är 18 år eller äldre och har genomgått en gymnasieutbildning. Vi tror att du går en YH/KY-utbildning inom fastighet eller liknande. Körkort är önskvärt, men inget krav. Som person är du positiv, öppen och engagerad. Vi ser gärna såväl kvinnliga som manliga sökanden.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2019-06-11
Tidsbegränsat till: 2019-08-16

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-13
Referensnummer: FTS18

Upplysningar lämnas av:

Jesper Normén
Gruppchef
Telefon: 031-64 74 25

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster