Västra Bodarna välkomnar en vikarierande fritidspedagog

Tillbaka

Alingsås kommun som arbetsgivare erbjuder dig ett meningsfullt arbete med schyssta arbetsvillkor och ledare som ger dig förtroende att utvecklas. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Alingsås kommun som arbetsgivare erbjuder dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ledare som ger dig förtroende att utvecklas. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ger ett bättre resultat.

Västra Bodarna enhet omfattar i år förskola, fritidshem, förskoleklass och skolår 1-6, med ca 130 elever. Vi är organiserade i arbetslag med personal från skola och fritidshem. Det finns två fritidsavdelningar, de yngre eleverna F-1 som håller till i huset Fantasia och de äldre eleverna åk 2-6 som har sin verksamhet i Trollstugans lokal. Vi strävar efter ett gemensamt förhållningssätt vad gäller utveckling och lärande genom ett aktivt arbete med värdegrundsfrågor och kompetensutveckling inom enheten.

Arbetsuppgifter:

Du kommer i huvudsak att planera och genomföra gruppens fritidsverksamhet tillsammans med övriga pedagoger på enheten. I tjänsten ingår också verksamhet i skola, samt planering och genomförande av rastverksamhet.

Tjänsten är ett vikariat på deltid, 75%, ,under höstterminen 2018.

Kvalifikationer:

Vi behöver duktiga pedagoger som har lätt för att skapa bra relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du får gärna vara utbildad fritidspedagog, men detta är inget krav. Du når goda resultat och är kreativ. Du finner vägar att få eleverna att känna lust till att lära. Du vill också utveckla din egen verksamhet genom att ta ansvar och bidra till Västra Bodarna enhets utveckling. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Alingsås präglas av stark tillväxt, nyföretagaranda och är den moderna mötesplatsen. Här hittar du småstadens fördelar och storstadens möjligheter. Med tåg tar det drygt 30 minuter till Göteborg och under en timme till Borås och Skövde.

I Alingsås kommun gillar vi olika. Vi ser mångfald som en tillgång och ett måste för att kunna möta våra medborgare där de befinner sig. Både idag och imorgon.

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid, 75%
Tillträde: Tillträde 10 augusti 2018, eller enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att hållas den 7-8 augusti och med anledning av semestertider kallas aktuella sökanden den 6 augusti.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-07

Arbetsgivarens referensnummer: A800301

Upplysningar lämnas av:

Magnus Warberg
Rektor tillika förskolechef
Mobiltelefon: 0706750842
Telefon: 0322-617107
E-post: magnus.warberg@ alingsas.se

Tillbaka