Arbetsterapeut alt. rehabassistent till PartilleRehab, semestervikariat

TillbakaPartille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Arbetsuppgifter:

Välkommen till oss på PartilleRehab i sommar! Vi söker i första hand en arbetsterapeut som vill arbeta med oss i sommar, i andra hand en rehabassistent. Enheten bedriver både kommunal hälso- och sjukvård för Partillebor som är inskrivna i hemsjukvården samt primärvårdsmottagning enligt Vårdval rehab, vilket ger en unik möjlighet att få testa på båda delar. Inom vår verksamhet har vi förutom arbetsterapi även fysioterapi.

Som arbetsterapeut har du ett nära samarbete med fysioterapeuter och övriga yrkeskategorier kring den enskilde patienten inom den kommunala hemsjukvården. Vi arbetar mot ordinärt- och särskilt boende, korttidsenhet och i team med vårdplanering. Du arbetar med bedömning, behandling, hjälpmedelsutprovning, handledning och instruktioner till omvårdnadspersonal och anhöriga.

Inom den polikliniska verksamheten arbetar vi enligt avtal för Vårdval rehab. I arbetet ingår utredning, bedömning, behandling och hjälpmedelsutprovning på mottagningen samt vid behov även i hemmet. Behandling sker både individuellt och i grupp.

Som rehabassistent arbetar du på uppdrag av våra arbets- eller fysioterapeuter. Det kan handla om att bistå med beslutade insatser, utföra och/eller instruera träningsprogram, behandling enligt ordination eller montering av hjälpmedel.

Tjänsten är på 100% och sträcker sig mellan v 25-33.

Kvalifikationer:

Vi söker i första hand dig som är legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet av kommunalt och/eller polikliniskt arbete, gärna enligt Vårdval rehab.

Alternativt söker vi dig som är studerande till arbets- eller fysioterapeut eller ännu inte fått klart din legitimation, för anställning som rehabassistent. Annan meriterande utbildning för arbete som rehabassistent är om du är utbildad undersköterska. Vårdvana är ett krav, likaså att du klarar hjälpmedelshantering.

Tjänsten kräver körkort och att du är en van dataanvändare då vi använder flera datasystem.

Vi önskar att du som söker trivs i ett nära samarbete med kollegor och mellan olika professioner. Du kan med lätthet göra dig förstådd i möten med patienter och anhöriga, likväl som kollegor, där du lyssnar in och är mottaglig för motparten och anpassar din kommunikation efter situation. Vidare värdesätter vi att du kan arbeta strukturerat där du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Varmt välkommen med din ansökan!


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: . Vecka 25-33
Tillträde: Tillträde 190617 eller enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-14

Arbetsgivarens referensnummer: 77/19

Upplysningar lämnas av:

Susanne Vallgren
Enhetschef PartilleRehab
Telefon: 031-7929670

Facklig(a) företrädare
Gull-Britt Budsjö
Telefon: 0317929687

Tillbaka