Fastighetschef

TillbakaVälkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen.

För mer information: http://www.harryda.se

Arbetsuppgifter:

Som fastighetschef är du direkt underställd sektorchef och du har personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar för kommunens fastighetsfunktion. Du ska leda fastighetsfunktionens medarbetare mot uppsatta mål och prioriterade uppdrag. I rollen är du en del av sektorns ledningsgrupp tillsammans med övriga funktionschefer och är också ett stöd till sektorchefen i övergripande och strategiska utvecklings- och verksamhetsfrågor.

Kvalifikationer:

Du har högskoleexamen, gärna mot civilingenjör, arkitekt, fastighetsförvaltning eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Du har flerårig erfarenhet som chef som brinner för att utveckla, effektivisera och förvalta fastigheter.

Du bör ha erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen, samt god kännedom om de lagar och regler som styr verksamheten samt erfarenhet av offentlig förvaltning och upphandling. Det är dessutom meriterande om du har förhandlingsvana och erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation. B-körkort krävs.

Önskvärda egenskaper
I rollen som fastighetschef krävs det att du har helhetssyn, är lyhörd samt mål- och resultatinriktad. Du är förändringsorienterad och har analytisk förmåga. Som person är du strukturerad och kommunikativ samt har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift på god svenska. Du motiveras av att utveckla verksamheter och får dina medarbetare att känna både stolthet och delaktighet. Det är viktigt att du har ett starkt engagemang för att erbjuda god service till våra kunder.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-12

Arbetsgivarens referensnummer: A860430

Upplysningar lämnas av:

Per-Arne Larsson
Sektorschef
Telefon: 031-724 64 03
E-post: per-arne.larsson@ harryda.se

Facklig(a) företrädare
Anders Johansson
Vision
Telefon: 031-724 64 61

Fahd Eter
Sveriges ingenjörer, SACO
Telefon: 031-724 62 33

Kommunal
Telefon: 031-724 63 94

Tillbaka