Västra Bodarna välkomnar fritidspedagoger

Tillbaka

Alingsås kommun som arbetsgivare erbjuder dig ett meningsfullt arbete med bra arbetsvillkor och ledare som ger dig förtroende att utvecklas. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen vilket i sin tur ger ett bättre resultat.

Västra Bodarna enhet omfattar förskola, fritidshem, förskoleklass och skolår 1-6, med drygt 160 elever. Vi är organiserade i arbetslag med personal från skola och fritidshem. Det finns två fritidsavdelningar, de yngre eleverna F-1 som håller till i huset Fantasia och de äldre eleverna åk 2-6 som har sin verksamhet i Trollstugans lokal. Vi strävar efter ett gemensamt förhållningssätt vad gäller utveckling och lärande genom ett aktivt arbete med värdegrundsfrågor och kompetensutveckling inom enheten.

Arbetsuppgifter:

Planering och genomförande av fritidsverksamhet tillsammans med övriga pedagoger på enheten.

Kvalifikationer:

Vi behöver duktiga pedagoger som har lätt för att skapa bra relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du får gärna vara utbildad fritidspedagog eller lärare med inriktning fritidshem, men detta är inget krav. Du når goda resultat och är kreativ. Du finner vägar att få eleverna att känna lust till att lära. Du vill också utveckla din egen verksamhet genom att ta ansvar och bidra till Västra Bodarna enhets utveckling. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Alingsås präglas av stark tillväxt, nyföretagaranda och är den moderna mötesplatsen. Här hittar du småstadens fördelar och storstadens möjligheter. Med tåg tar det drygt 30 minuter till Göteborg och under en timme till Borås och Skövde.

I Alingsås kommun gillar vi olika. Vi ser mångfald som en tillgång och ett måste för att kunna möta våra medborgare där de befinner sig. Både idag och imorgon.

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid, 50 %
Tillträde: Tillträde 1 april 2019, eller enligt ök. Intervjuer hålls löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas under urvalsprocessen.
Tidsbegränsat till:  Eftermiddagar, 50% och året ut.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-05

Arbetsgivarens referensnummer: A861993

Upplysningar lämnas av:

Magnus Warberg
Rektor tillika förskolechef
Mobiltelefon: 0706750842
Telefon: 0322-617107
E-post: magnus.warberg@ alingsas.se

Tillbaka