Timvikarier till Personlig assistans

Söker du ett varierande, meningsfullt och utvecklande arbete? Vi söker nu dig som vill arbeta extra som timvikarie inom personlig assistans. Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll, sovande jour och helg.

Arbetsuppgifter:

Som personlig assistent ger du den assistentberättigade stöd i allt ifrån fritidsaktiviteter till personlig omvårdnad. Med lyhördhet och omsorg stödjer du brukaren i vardagen och medverkar till goda levnadsvillkor och en meningsfull fritid utifrån brukarens behov och önskemål. Du samverkar med brukarens nätverk, övrig personal och andra samarbetspartners.

Som timvikarie täcker du upp vid sjukdom samt semester och du kommer därigenom att arbeta hos flera olika brukare. Våra brukare är i varierande åldrar och har olika funktionsnedsättningar, varav det finns personer med mer omfattande omvårdnadsbehov.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med människor, som har ett professionellt bemötande, är lyhörd, ansvarstagande och utför ditt uppdrag med brukaren i fokus. Då arbetet består av många möten med både brukare, närstående och andra yrkeskategorier är det av stor vikt att du har en positiv människosyn samt god samarbetsförmåga. Utöver det är du flexibel och har förmågan att ta egna initiativ och arbeta strukturerat.

Då en stor del av arbetsuppgifterna handlar om att kommunicera och dokumentera, krävs goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Om du är utbildad undersköterska eller har tidigare erfarenhet från arbete inom personlig assistans är det meriterande men inte något krav.
Vi kommer istället lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav hos flera brukare.

Antal tjänster: 4

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: Tillträde snarast. Urval och intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-31
Referensnummer: A814376

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Catrine Andersson
enhetschef
Telefon: 0303-23 91 23

Ing-Marie Videcél
enhetschef personlig assistans
Telefon: 0303-23 91 82

Heléna Andersson
Samordnare
Telefon: 0303-23 92 36

Fackliga företrädare:

KOMMUNAL
Telefon: vxl 0303-23 80 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster