Fritidsledare/Barnskötare

Uddaredsskolan ligger i Floda, vi är en liten skola med stor sammanhållning och engagemang! Vi lever vår vision att hitta bästa möjliga för varje elev på skolan! Nu söker vi en driven och flexibel fritidsledare/barnskötare att axla ansvaret när vår nuvarande pedagog går på föräldraledighet.

Arbetsuppgifter:

I arbetsuppgifterna ingår att stötta och stödja lärare i skolan. Du kommer vara i klass som stöd och även vara en känd och trygg vikarie vid sjukdom. Arbetstiden är 7:30-ca 16 där du är en del av fritids under eftermiddagarna.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är barnskötare eller fritidsledare. Erfarenhet av arbete i skola och fritids är meriterande likväl som specialpedagogiska kunskaper.

Vi ser till personlig lämplighet vid anställning.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2019-02-04
Tidsbegränsat till: 2019-07-05

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-25
Referensnummer: A840090

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Helena Ryden
Telefon: 0302-521840

Fackliga företrädare:

Jonathan Corneliussen
Lärare
E-post: jonathan.corneliussen@ lerum.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster