Lärare i idrott till Skälltorpsskolan

Göteborgs grundskoleförvaltning omfattar 141 kommunala skolor och 44 fristående skolor med ca 56 000 elever. Omsättningen är ca 7,2 mdkr. Förvaltningen har ca 8 000 medarbetare och chefer som gemensamt utvecklar och förvaltar verksamheten till framtidens skola.

Grundskoleförvaltningen har tydligt fokus på att utveckla kultur, förhållningssätt samt styrning- och ledning, för att stödja och skapa bästa möjliga förutsättningar för rektorerna att leda den pedagogiska utvecklingen av skolan. Vi söker dig som brinner för utmaningen att bygga upp en nyskapande och modern organisation med följande fokus:

- Ökad kvalitet i undervisningen för att öka elevernas lärande.
- Tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevernas kunskapsresultat.
- Ökad likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet och kompensera för elevernas olika förutsättning.

Arbetsuppgifter:

Skälltorpsskolan är en 7-9 skola med cirka 360 elever. Skolan ligger vid Selma Lagerlöfs torg, där det finns goda kommunikationsmöjligheter för dig som åker kollektivt.

Skälltorpsskolan är en välfungerande skola med fokus på att vara den kompensatoriska skolan. Delaktighet präglar verksamheten och vi arbetar prestigelöst tillsammans. Undervisning och lärande är centrala begrepp i en miljö där vi utvecklas och mår bra tillsammans. Personalgruppen består av engagerade, pedagogiskt nyfikna och ämnesbehöriga lärare som samarbetar utifrån elevens bästa.
Vi arbetar både i arbetslag och ämneslag där du kommer att ingå.

Som lärare hos oss ska du planera, genomföra och utvärdera den undervisning du ansvarar för. I samarbete med övrig personal kommer du även arbeta för en trygg och stimulerande arbetsmiljö för våra elever. I din roll ingår att vara mentor tillsammans med en kollega, och du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med kollegor.


Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad lärare och har behörighet att undervisa i idrott. För rollen krävs det att du har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i arbetslag. Du ska vara en förebild för våra elever och vi ser det därför som viktigt att du kan skapa förtroendefulla relationer. Du har en förmåga att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och kan hjälpa dem att växa. Du har goda ämneskunskaper, är förtrogen med skolans styrdokument och är trygg i lärar- och ledarrollen.

Meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete, Du är aktiv i vårt arbete för att höja elevernas resultat. Vi ser gärna att du har minst två ämnen som du kan tänka dig att undervisa i.

Välkommen med din ansökan.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-13
Referensnummer: G19/91

Andra uppgifter:

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. 
Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR. 

Upplysningar lämnas av:

Judit Béres Lagerquist
Rektor
Telefon: 031-366 97 85

Fackliga företrädare:

Eva Heed
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 031-3672950

Robert Wennerberg
Lärarförbundet
Telefon: 031-7015526

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster