Sommarvikarier personlig assistans

Tillbaka

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Arbetsuppgifter:

Söker du ett meningsfullt, utvecklande och utmanande arbete? Vill du jobba varierande arbetstider? Då kan du vara den vi söker.

Ditt arbete som personlig assistent i Partille kommun går ut på att bistå och stödja brukare utifrån biståndsbedömt beslut. Du arbetar strukturerat och målinriktat utifrån upprättad genomförandeplan, i dialog med brukare och i nära samarbete med kollegor och samordnare för verksamheten.

Du kommer att vara en del av en mindre arbetsgrupp och bidrar med engagemang för att ge brukaren det som han eller hon behöver. Du är med och kvalitetssäkrar insatsen genom att dokumentera avvikelser och viktiga händelser i vårt verksamhetssystem. I det dagliga arbetet utgår du ifrån brukarens hem och ger brukaren stöd med det han/hon behöver i sitt dagliga liv. Du motiverar brukaren till aktiviteter utifrån att arbeta med ett tydligt och strukturerat arbetssätt.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är en stabil och självständig person med en hög grad av personlig mognad. Du har en god förmåga att upprätthålla ett väl fungerande samarbete med såväl brukare som kollegor och andra personer som du möter i ditt arbete. Du är initiativtagande och tycker om att driva arbetet framåt genom att arbeta tillsammans med brukare, kollegor och ledning.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som personlig assistent och av lågaffektivt bemötande. Det är meriterande om du har erfarenhet inom autism samt tecken som stöd.

Social dokumentation är en viktig del i arbetet, vilket innebär att du behöver kunna uttrycka dig väl i det svenska språket i både tal och skrift.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Löneform: Timlön.
Varaktighet: 3-6 månader. Vi söker vikarier inför sommaren men även för fortsatt timanställning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Tidsbegränsat till: 2019-09-22
Antal platser: 15

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Arbetsgivarens referensnummer: 51/19

Upplysningar lämnas av:

Gelita Mehmeti Vashten
Enhetschef personlig assistans
Telefon: 031 792 16 01
E-post: gelita.vashten@ partille.se

Linda Carlsson
Samordnare personlig assistans
Telefon: 031 792 18 31
E-post: linda.karlsson2@ partille.se

Facklig(a) företrädare
Facklig företrädare
Facklig företrädare når du via kommunens växel.
Telefon: 031-792 10 00

Tillbaka