Ekonom

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. I sektor Stödfunktioner ingår bland annat ekonomi, personal, kansli, kommunikation, fastighet och måltid. Stödfunktionernas uppdrag är att underlätta och effektivisera för verksamheterna.

Ekonomifunktionen ansvarar för bland annat redovisning, upprättande av budget, delårsrapporter och årsredovisning. Enheten är centraliserad, vilket skapar en ökad teamkänsla och ett kollegialt lärande, vilket ger ett mervärde i hela organisationen.

Arbetsuppgifter:

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att medverka i arbetet med budget, bokslut, ekonomisk uppföljning och prognos samt att vara ett konsultativt stöd till cheferna i ekonomifrågor.

Uppdraget omfattar också att självständigt svara för ett kvalificerat utvecklings- och analysarbete inom ekonomiområdet riktat mot verksamheterna samt att vara delaktig i centrala ekonomiska utvecklingsprocesser.

Om du vill ha ett kvalificerat arbete i en stimulerande och utvecklande miljö med trevliga och engagerade arbetskamrater är den här tjänsten något för dig.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har akademisk examen inom ekonomi samt några års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete inom kommunal verksamhet.

Du är serviceinriktad och analytisk. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift. I arbetet ingår att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du drivs av ett stort engagemang, glädje i arbetet och är inte främmande för utmaningar.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-20
Referensnummer: A836293

Andra uppgifter:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Roland Persson
Enhetschef ekonomi
Telefon: 0303-732678
E-post: roland.persson@ stenungsund.se

Fackliga företrädare:

De fackliga förbunden nås via kommunens växel
Telefon: 0303-73 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster