Lärare åk 4-6 Kyrkenorumskolan

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Utbildning omfattar förskolor och grundskolor med tillhörande skolbarnomsorg, grundsärskola, gymnasium, vuxenutbildning samt Kultur- och fritid.

Stenungsund värnar om barns och ungdomars rättigheter och arbetar för att de ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar.

Kyrkenorumskolan har ca 375 elever från förskoleklass till årskurs 6, samt fritidshem. Skolan har fantastisk skolgård som är tilltalande för både stora och små, här finns t.ex. en Multiarena. Lärarna arbetar i lag årskursvis och skolan samverkar med Fritids, vilket medför att det finns tillgång till bra resurser i klasserna.

Alla elever har tillgång till ett digitalt verktyg. Skolan arbetar med Trivselledare och rastaktiviteter samt har pulshöjande morgongympa några dagar i veckan. Skolan har också ett väl förankrat värdegrundsarbete som vi lyfter fram i ordet GLÖDA, Gemenskap Lyhördhet Ödmjukhet Delaktighet Ansvar.

Arbetsuppgifter:

Kyrkenorumskolan söker lärare till åk 4-6.

Du ansvarar för planering och genomförandet av den pedagogiska verksamheten. Du dokumenterar, följer upp och utvärderar. Medverkar i skolans utveckling och tar ansvar för den egna personliga kompetensutvecklingen.

Vi erbjuder
Ett självständigt och stimulerande arbete under ansvar. En hälsofrämjande arbetsmiljö och samarbete med kompetenta kollegor, samt en stor arbetsgivares bredd och utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer:

-Adekvat högskoleutbildning lärare i åk 4-6.
- Arbetslivserfarenhet krävs.
- Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du ser utvecklingsarbete som något positivt, och vill vara med och utveckla Kyrkenorumskolan och i förlängningen dig själv som person.
Du har tålamod och kan skapa en trygg miljö för våra elever.

Du har en välutvecklad kommunikativ och pedagogisk förmåga och ser vikten av samarbete då en stor del av arbetet innebär att arbeta i team runt eleverna.

Du är förtrogen med och följer de kommunala och nationella styrdokumenten.

Du kommunicerar, tar ansvar för och skapar ett gott arbetsklimat för att skapa en lugn, trygg och trivsam skolmiljö.

Du ser samarbetet med hemmen som mycket viktigt och som en förutsättning för en bra verksamhet.

Då vi arbetar med digitala verktyg som pedagogiskt verktyg för lärande, är det viktigt att du har digital kompetens och är intresserad av att utveckla det digitala lärandet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-03-10
Referensnummer: A848116

Andra uppgifter:

Enligt skollagen krävs legitimation. Du som saknar legitimation kan anställas på tidsbegränsad anställning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Helene Svanberg Wirén
Rektor
Telefon: 0303-73 25 64
E-post: Helen.svanbergwiren@ stenungsund.se

Yvonne G. Algeröd
Biträdande rektor
Telefon: 0303-73 26 88
E-post: yvonne.g.algerod@ stenungsund.se

Fackliga företrädare:

Facklig företrädare nås genom kommunens växel
Telefon: 0303-73 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster