Lastbilsförare

Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen.

Arbetsuppgifter:

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara chaufför för tung lastbil med lastbilsmonterad kran och lastväxlare. Du kommer att assistera med flak, kran och materialtransporter till parkavdelningen, anläggningsarbeten, idrottplatsarbetarna och renhållningsarbeten. Det kommer även att utföras transporter med tungt släp.
Under vissa tider på året kommer du även att transportera, laga och reparera kommunala vägar med asfalt.
Du kommer även att jobba med administrativa arbeten digitalt och i datamiljö med körlistor, produktionsplaner och felanmälningar via Infracontrol.

Som lastbilschaufför kommer du både att arbeta självständigt och tillsammans med våra engagerade medarbetare.

Dina kunskaper i det svenska språket är goda i både tal och skrift. Som person är du positiv och har ett utvecklingsorienterat arbetssätt.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har C och CE-körkort och tidigare erfarenhet av att framföra tung lastbil och tungt släp. Du har giltigt digitalt förarkort, yrkeskompetensbevis, utbildningsintyg för lastbilsmonterad kran upp till över 18 t/m och arbete på väg nivå 1 och 2.
Den vi söker är självgående, har även ett stort intresse av praktiska arbeten då du kommer att ansvara för att lastbilen, dess utrustning och redskap är vid säkert och gott skick. Du förstår sammanhanget av de åtgärder som du utför.

Som person är du en engagerad problemlösare som vill skapa en trivsam och välskött utomhusmiljö. Du sätter stor vikt vid ett gott bemötande till allmänheten, kunder, medarbetare och är social, pålitlig och ansvarsfull. Du skall ha minst 5 års erfarenhet med att köra tung lastbil och tung lastbil med tungt släp, och lastväxlare och 2 års erfarenhet med arbete med lastbilsmonterad kran.
Meriterande är om du har lokalkännedom, jobbat med asfaltbeläggning och skötsel av gata, park och idrottsanläggningar.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-24
Referensnummer: A838584

Andra uppgifter:

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Fackliga företrädare:

Tore Brunberg
Kommunal
Telefon: 0701-91 83 89
E-post: tore.brunberg@harryda.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster