Hej kock! Kostenheten behöver dig i sommar!

Publiceringsdatum: 2019-01-18

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg – Malmö behöver dig!

Arbetsuppgifter

Som kock på våra enheter har du varierande och utvecklande arbetsuppgifter.
Du jobbar dagtid och hanterar en bred variation av mat och specialkost, gör egenkontroller, lägger beställningar,tar emot varuleveranser med mera.Även städning och renhållning av kökets utrymmen ingår i arbetsuppgifterna.
Du är underställd sektionschefen som ansvarar för flera kök .I köken arbetar allt från en till tio personer beroende på kökets storlek och i kökets team ingår allt från 1:e kock ,kockar och ekonomibiträden.
Våra menyer består huvudsakligen av husmanskost men även modernare rätter erbjuds.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad kock med avslutad 3-årig (alt.2 -årig äldre) gymnasieutbildning med inriktning restaurang och livsmedelsprogrammet eller eftergymnasial utbildning till kock som bedöms likvärdig.Gärna yrkeserfarenhet och grundläggande kunskaper inom specialkost är en förutsättning.
Vi vill att du är en person som är ansvarstagande och har förmåga att vara flexibel och leverera bra kvalite i ett högt tempo. Du ska vara van att arbeta själv eller i en grupp och vara serviceinriktad.
Datorvana krävs för att du ska kunna göra varubeställningar via inköpsportalen.
Din förmåga att förstå och använda svenska språket, både muntligt och skriftligt är mycket god .

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Rekrytering sker löpande. Tillträde efter överenskommelse.

Tidsbegränsat till: 2019-08-30

Antal platser: 5

Ansökan

Ansök senast: 2019-05-31

Referensnummer: 175-19-28

Kontaktpersoner

  • Mikael Svensson
  • Sektionschef
  • 072-88697 80

Fackliga företrädare

  • Kommunal sektion 4
  • 040-34 55 04

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

För mer information: http://www.malmo.se/malmobehoverdig