Projektledare till en av Sveriges snabbast växande kommuner!

Tillbaka

Vi bygger och utvecklar Bollebygd – vill du vara med?

Bollebygd är en av Sveriges snabbast växande kommuner med många spännande samhällsprojekt de kommande åren. Vi finns i en expansiv region mellan Göteborg och Borås. Hos oss pågår en ständig utbyggnad av nya områden för bostäder och verksamheter samt vidareutveckling av våra befintliga miljöer i både tätort och landsbygd. Vi har också startat arbetet med en ny Översiktsplan.

Vi behöver förstärka vårt team med 2 projektledare med huvudinriktning anläggningsentreprenad eller byggledning. Hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete med inflytande, intressanta kontakter och möjlighet att arbeta med helhet i olika projekt. I din roll som projektledare kommer du att vara en nyckelperson i samhällsbyggnadsarbetet och arbetar i en organisation med korta beslutsvägar.

Arbetsuppgifter:

Som projektledare kommer du att ansvara för projektering och anläggning i samband med exploaterings- och investeringsprojekt i kommunen. Projekten omfattar främst ny- och ombyggnationer av mark gata och VA. I din roll leder du fler projekt parallellt och har ansvar för att projekten genomförs från förstudie, projektering och genomförande till slutbesiktning i enlighet med budget, tidplan, säkerhet, kvalitet och miljö.

Kvalifikationer:

Vi tror att du är ingenjör med erfarenhet av projektledning från konsult-, entreprenadverksamhet eller annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har examen från högskola eller annan relevant utbildning samt erfarenhet från byggbranschen. Vi värdesätter kunskaper inom bygglagstiftning och entreprenadjuridik. Du har också B-körkort.

Arbetet sker oftast i team eller projektgrupper, vilket innebär att du ska ha en helhetssyn och ha lätt för att samarbeta samt ha ett positivt och utåtriktat bemötande. Du ska vidare vara affärsmässig, strukturerad och flexibel. Du har lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift och har förmåga att hantera flera parallella processer.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Bollebygds kommun arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Hos oss erbjuds du goda möjligheter till kompetensutveckling och vi arbetar aktivt för att våra medarbetare ska växa i sin roll. Du erbjuds också möjligheten att köpa Västtrafikkort med nettolöneavdrag och miljöbil som personalbil och löneväxling till pension med bruttolöneavdrag.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi noga tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringskonsulter och liknande.

Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-04-10

Arbetsgivarens referensnummer: 17/29

Upplysningar lämnas av:

Ann-Charlotte Lind
Förvaltningschef
Telefon: 033 - 430 55 50

Tillbaka