Växelmekaniker sökes av Göteborgs Spårvägar

Göteborgs Spårvägar har satt Göteborg i rörelse sedan 1879. Med 145 miljoner resor per år är vi idag den största operatören av kollektivtrafik i Göteborgsregionen och den enda som kör både buss och spårvagn. Vi arbetar varje dag, året om för att ge våra resenärer en trygg och säker resa till jobb, skola och fritid.

Arbetsuppgifter:

Affärsområde Banteknik ingår i koncernen Göteborgs Spårvägar AB och har över 100 års erfarenhet av bananläggningar. Hos oss finner du ett unikt paraply av samlad kunskap och kompetens. Våra 100 medarbetare jobbar dagligen med att besiktiga, anlägga, projektera och underhålla spårväg.

Som Växelmekaniker ingår du i produktionsavdelningen på Banteknik. Denna avdelning utför drift- och underhållsarbeten på spårnätet i Göteborg/Mölndal. Som Växelmekaniker ska du kunna medverka vid alla typer av arbete inom växelanläggningarna inom spåranläggningar i Göteborgsområdet. Du kommer att delta i underhåll, besiktning/felsökning, akut felavhjälpning och nybyggnationer av växlar och större växelkomplex. Dina arbetsuppgifter kommer att vara många och varierande, där ett snabbt och vaket agerande är av yttersta vikt. Du får ett mångsidigt jobb i en utmanande och hektisk miljö där du kommer att ingå i ett team av duktiga och engagerade kollegor. Arbetet utförs ofta under dagtid men arbete under nattetid och beredskap förekommer.

Vi söker dig som är en servicemedveten och kreativ lagspelare och har en erfarenhet inom tekniskt arbete från t.ex. fordon eller annat mekaniskt arbete. Du är van vid att arbeta i team tillsammans med dina kollegor och nå uppsatta mål. Periodvist är det ett stressigt arbete ute i trafikmiljön och det krävs ett engagerat medarbetarskap och en vilja att lösa uppgiften på utsatt tid. Du kommer till en framtidsbransch med en stabil arbetsgivare. Under lågsäsong/vintern arbetar vi mycket med utbildning och kompetensutveckling.

För anställning krävs medicinskt godkännande för TS-FS säkerhetstjänst samt godkänd drogtest.

Vi erbjuder personlig utveckling, en stimulerande arbetsplats och gott kamratskap!

Kvalifikationer:

* Teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande
* Goda IT-kunskaper
* B-körkort (med avklarad prövotid)
* God förmåga att förstå svenska och kunna uttrycka sig i tal och skrift

Meriterande:
* Minst 3 års yrkeserfarenhet inom mekanik, fordon eller spårbranschen
* Erfarenhet inom spårteknik
* Utbildning/erfarenhet inom växelmekanik
* Erfarenhet inom bygg/anläggning
* Grundläggande utbildning i banteknik från Järnvägsskolan i Ängelholm eller Vansbro, alternativt annan likvärdig utbildning
* C-körkort

Kompetenser:
* God flexibilitet
* Hög samarbetsförmåga
* Hög kvalitetsmedvetenhet

Övriga krav:
* God fysik och Gott hälsotillstånd medicinska krav enligt Transportstyrelsens föreskrifter (TSFS 2013:50)

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av webbaserade urvalstest, var därför extra observant på din e-post då det är så vi kontaktar dig.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Schema

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-15
Referensnummer: A834788

Andra uppgifter:

Till annonsförsäljare och bemannings- och rekryteringsföretag:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Göteborgs spårvägar har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Erol Caglar
Gruppchef Signal/Växelmeknik
Telefon: 031-732 11 67

Fackliga företrädare:

Kommunal Väst
Telefon: 031-732 13 90

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster