Timavlönade kockar och måltidsbiträden till Lundby

Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och stadsdelen får en allt tydligare citykaraktär. Våra drygt 54 000 invånare har oftast bara några minuter in till centrala Göteborg tack vare utmärkta kommunikationer. Förvaltningens 1 600 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet.

Arbetsuppgifter:

Vi söker utbildade kockar och måltidsbiträden till våra förskolor, skolor och äldreboende i Lundby.

I stadsdelen finns både tillagningskök och mottagningskök.
Som kock hos oss kommer du arbeta i flera olika av våra verksamheter och därför kan arbetet variera . I vårt produktionskök Matlandet tillagar vi lunch för skola och förskola.
Vi producerar ca 6000 portioner näringsrik och säsongsanpassad mat varje dag.
I våra tillagningskök i förskolan arbetar du självständigt med att tillaga och servera runt 80-100 portioner frukost och lunch samt mellanmål.

I våra mottagningskök arbetar våra måltidsbiträden och arbetet består bland annat av tillagning av frukost samt mellanmål, salladsberedning, baka bröd samt att koka samtliga tillbehör som hör till matsedeln.
I förskoleverksamheterna är det vanligt med s.k. kombitjänster, vilket innebär att du ansvarar för både kök och lokalvård på arbetsplatsen.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad kock eller utbildat måltidsbiträde. Vi prioriterar sökande som dessutom har dokumenterad erfarenhet av arbete i exempelvis storkök eller produktionskök. Dokumenterad erfarenhet av lokalvård är meriterande.
På många av våra arbetsplatser är det ett krav på att kunna arbeta självständigt, vilket ställer stora krav på språklig förmåga och kunna ta till sig skriftlig information.

Du kommer bli ombedd att uppvisa ett utdrag ur belastningsregister eftersom flera av våra arbetsplatser är inom förskola och skola. Utdraget beställer du på polisens hemsida.

Antal tjänster: 8

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Varaktighet: 3-6 månader
Arbetstid: Dagtid

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-13
Referensnummer: A813250

Andra uppgifter:

Datorvana är ett krav då du kommer arbeta via flera av stadens olika IT-system bland annat , Time Care Pool och Winst.

Upplysningar lämnas av:

Zerina Hrkic
Rekryterare
E-post: zerina.hrkic@ lundby.goteborg.se

Tülay Celepli
Rekryterare
E-post: tulay.celepli@ lundby.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Kommunal
Telefon: 031-366 72 05

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster