Vi söker undersköterskor till Blomstergården!

Publiceringsdatum: 2018-05-25

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på Blomstergården hjälper och stödjer du brukarna med omvårdnadsinsatser utifrån deras individuella behov och önskemål enligt beviljat bistånd. Du hjälper brukarna med personlig omvårdnad, serviceinsatser samt utför medicinska insatser på delegation av sjuksköterska, arbetsterapeut eller fysioterapeut. I arbetet ingår också att dokumentera händelser kring de boende enligt Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen, upprätta genomförandeplaner samt vara kontaktperson till brukare. Du har också en aktiv del i planering, team-och kvalitetsarbete på arbetsplatsen.

Tjänsterna är på heltid och 100 % av arbetstiden är schemalagd, men tjänsten på demensavdelningen kommer 15 % att förläggas på annan arbetsplats i Hälsa-, vård och omsorg.

Kvalifikationer

Vi söker två undersköterskor till Blomstergården med omvårdnadsutbildning. En av tjänsterna är placerad på vårdavdelningen. Den andra tjänsten är placerad på demensavdelningen där det krävs kunskap och erfarenhet av arbete med demenssjukvård.

Du ska ha god erfarenhet av att upprätta genomförandeplaner och har tidigare varit delegerad att utföra medicinska arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med BPSD samt IT verktygen Lifecare, Flexite eller andra liknande IT verktyg.

Vi söker dig som brinner för att arbeta med personcentrerad omvårdnad och vill göra vardagen meningsfull för brukaren. Som person är du lugn och trygg och har ett stort tålamod. Du har ett gott bemötande och uppmuntrar och stödjer brukarens egen förmåga. Du deltar aktivt i omvårdnadsarbetet. Har ett professionellt förhållningssätt, är lösningsfokuserad och tar ett stort eget ansvar. Du har ett gott samarbete med dina kollegor och övriga personer som är involverade med brukaren och har en förmåga att snabbt ställa om när förutsättningarna ändras. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och är van vid att använda datorn som ett verktyg i ditt arbete.


Vill du bli vår nya kollega? Varmt välkommen med din ansökan!Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: September 2018 eller enligt överenskommelse. Tillsättning av tjänsten är under förutsättning att den inte tas i anspråk p.g.a. övertalighet i kommunen.

Antal platser: 2

Ansökan

Ansök senast: 2018-06-17

Referensnummer: 175-18-111

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.