Bemanningsenheten Lundby söker timavlönade stödassistenter

Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och stadsdelen får en allt tydligare citykaraktär. Våra drygt 54 000 invånare har oftast bara några minuter in till centrala Göteborg tack vare utmärkta kommunikationer. Förvaltningens 1 600 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet.

Arbetsuppgifter:

Vill du arbeta med att ge människor förutsättningar för att växa och möjligheter att lyckas? Bemanningsenheten ansvarar för att förmedla vikarier till stadsdelens 17 gruppboende och 6 dagliga verksamheter för funktionshindrade. Vi erbjuder dig ett omväxlande och meningsfullt arbete där du kan utvecklas och göra skillnad!

Som timavlönad vikarie i Lundby får du möjligheten att arbeta med stor rörlighet och variation. Du ersätter ordinarie personal vid korttidsfrånvaro och du lägger själv in din tillgänglighet i bokningssystemet Time Care Pool. Därigenom blir du sen bokad när ett behov av vikarie uppstår på någon av våra enheter.

Som timavlönad vikarie får du chansen att prova på arbetet inom olika verksamheter inom funktionshinder. Dessa inkluderar boende med särskild service, personlig assistans, daglig verksamhet samt boendestöd. Som stödassistent är du ett stöd för personer med funktionsnedsättningar att ha en meningsfull vardag. Vi jobbar utifrån våra boendes individuella behov att utveckla sina egna förmågor. Arbetsuppgifterna kan vara att stötta brukaren med personlig hygien, måltider och städning. Det kan även röra sig om att stödja brukare vid fritidsaktiviteter och övriga samhällskontakter.

Kvalifikationer:

Du som söker har ett genuint intresse för arbete med våra brukare och bidra till deras utveckling. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba inom funktionshinder men detta är inget krav. Det är meriterande om du är utbildad stödassistent alternativt har pågående studier på socionom-, psykolog-, lärarprogrammet eller liknande. För att kunna kommunicera med brukare och kollegor krävs goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Att du har en flexibel inställning och tycker att det är kul att jobba i nya miljöer och träffa nya människor är viktigt eftersom arbetet kan innebära placeringsbesked med kort varsel.
Hög anpassningsförmåga och lyhördhet är en förutsättning för att snabbt sätta sig in i nya miljöer och därmed kunna bidra till en fungerande verksamhet. Det också viktigt att du har ett gott bemötande, en hög ansvarskänsla och en god samarbetsförmåga.

Vi rekryterar löpande, vänta inte med din ansökan!

Antal tjänster: 10

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-13
Referensnummer: A838507

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en framgångsfaktor för en högre kvalitet gentemot de vi är till för och i vårt interna utvecklingsarbete.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Med hänvisning till Lag SFS 2013:852 måste den som erbjuds tjänsten uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Upplysningar lämnas av:

Vedrana Pendic
Tf enhetschef
Telefon: 031-3667010

Zerina Hrkic
Rekryterare
E-post: zerina.hrkic@ lundby.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Kommunal
Telefon: 031-366 72 05

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster