Spontanansökan lokalförvaltningen Göteborgs Stad

Lokalförvaltningen är en av Göteborgs Stads fastighetsorganisationer och en av Sveriges största offentliga fastighetsförvaltare med lokalytor på över två miljoner kvadratmeter. Vår vision är att vara en ledande byggherre och fastighetsförvaltare med göteborgarnas bästa för ögonen. Att vistas i en miljö där man mår bra är en självklar rätt vare sig man är två, trettio eller nittio år - våra drygt 440 medarbetare bygger och förvaltar miljöer att utvecklas, trivas och åldras i. Vårt uppdrag är att bygga, anpassa och förvalta bland annat skolor, förskolor, äldreboenden och boenden med särskild service. Arbetet sker i nära samarbete med våra kunder. Besök gärna http://www.goteborg.se/lokalforvaltningen

Arbetsuppgifter:

Vår stad växer! Göteborg skall fram till år 2035 bli nära en tredjedel större. Det gör att vi nu står inför den största och mest omfattande stadsutvecklingen i modern tid. I och med detta ökar också behovet av verksamhetslokaler till den kommunala servicen. Vi behöver helt enkelt bygga fler skolor, förskolor, äldreboende och boende för dem som är i behov av särskild service.

Hos oss hittar du en unik möjlighet att få vara delaktig i stadens utveckling. Lokalförvaltningen har nu ett flertal stora och spännande projekt framför sig. Vi bygger ett helt nytt utbildningskvarter i Frihamnen, Sveriges första fossilfria förskola och Lindholmens tekniska gymnasium. Vill du vara delaktig? Välkommen med din ansökan!

https://goteborg.se/wps/portal?uri=gbglnk%3a2018219132018166Kvalifikationer:

Hos oss arbetar engagerade, visionära och solida ingenjörer, projektledare, hantverkare, upphandlare, registratorer, ja listan kan göras lång. Tillsammans får vi saker gjorda, skapar nya insikter och idéer som kan växa till smarta lösningar som utvecklar vår verksamhet . Rätt kompetens är därför helt avgörande och vi behöver nu hitta ett flertal nya medarbetare som hjälper oss att bygga och förvalta våra fastigheter. Vi söker både seniora som juniora kandidater till våra tjänster.

Vi vill att våra medarbetare skall ha hjärtat på rätt ställe och vill vara med på vår resa att bli en ledande fastighetsförvaltare. Du trivs med att arbeta med frihet under ansvar, både enskilt och i grupp. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och är en kollega man tycker om. För att arbeta hos oss behöver du vara lyhörd inför kundens behov samt alltid agera prestiglöst samt resultatinriktat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet till varje tjänst. Tveka inte att söka dig till oss ca 470 engagerade och glada medarbetare.

Så här arbetar vi, för staden, du är Göteborg;
https://play.goteborg.se/du-ar-goteborg-samlingsfilm

Besök oss gärna på Linkedin;
https://www.linkedin.com/company/lokalf%C3%B6rvaltningen-g%C3%B6teborgs-stad/

Antal tjänster: 10

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-13
Referensnummer: A797972 - Kopia

Andra uppgifter:

Vi erbjuder en arbetsplats i utveckling och med framåtanda. Våra medarbetare har breda och varierade kompetenser. Vi arbetar i trevliga lokaler och erbjuder medarbetarförmåner såsom flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och cykel förmåner. Vi på Lokalförvaltningen arbetar för ett Hållbart arbetsliv. Med detta menar vi att du skall kunna kombinera ett spännande och givande yrkesliv med ett hållbart och rikt liv utanför arbetet.

Vi strävar efter att ha en jämn fördelning mellan kvinnor och män och en spridning när det gäller ålder på enheten. Vi vill att våra arbetsplatser ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Ulrika Petersson
HR Specialist Rekrytering
Mobiltelefon: 0739-503209
E-post: ulrika.petersson@ lf.goteborg.se

Mersa Botonjic
HR Specialist
Mobiltelefon: 073-6660467

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster