Studentmedarbetare inom beteendevetenskap eller liknande sökes

Publiceringsdatum: 2019-01-23

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!


På Nydalaskolan arbetar vi för att göra skillnad för våra elever. Vår vision är att varje elev på Nydalaskolan känner stark tro på sin person, på sin förmåga och på sin framtid. Vi lägger stor vikt vid att alla skolans verksamheter arbetar tillsammans mot samma mål. Nydalaskolans pedagoger engagerar sig i sina elever, sätter tydliga mål och arbetar språkutvecklande och individualiserat med digitala verktyg som hjälp. Vi sätter stort värde på det kollegiala och kollektiva lärandet och tycker att mångfald berikar.

Arbetsuppgifter

Vi söker en studentmedarbetare som ska jobba i vårt Elevhälsoteam med uppdraget att säkerställa att utredningar som följs av anmälan mot kränkande behandling görs på rätt sätt. Din uppgift är att se över de kränkningsanmälningar som kommer in till skolan, ta kontakt med respektive personal som gjort anmälan för att föra en dialog kring anmälan samt kvalitetssäkra att utredning görs och dokumenteras på rätt sätt. Arbetet stödjer sig i skollagen och motsvarar skolans skyldighet att anmäla, utreda och vidta åtgärder mot kränkande behandling. I uppdraget har du stöd av en handledare på skolan.

Kvalifikationer

Som studentmedarbetare i Malmö stad erbjuds du en möjlighet att parallellt med studierna praktisera dina akademiska kunskaper med uppdrag inom våra verksamheter. Arbetstiden kan motsvara 10-15 timmar i veckan. Studentmedarbetarprogrammet vänder sig till dig som studerar på Malmö universitet eller Lunds universitet. Du ska ha läst minst 60 hp och fortfarande studera under hela uppdragsperioden.

Du studerar inom beteendevetenskap eller HR, gärna med inriktning mot barn och ungdomar. Det är meriterande om du har erfarenhet av tidigare arbete i ett mångkulturellt område och har erfarenhet av nyanlända.

Vi förväntar oss att du har ett positivt förhållningssätt där du ser möjligheter istället för hinder. Du är idérik och stimuleras av utmaningar, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Genom ett medvetet förhållningssätt skapar du trygghet, förtroende och goda relationer. Du ska ha ett inkluderande förhållningssätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Deltid

Tillträde: Snarast enligt överenskommselse.

Antal platser: 1

Ansökan

Ansök senast: 2019-02-06

Referensnummer: A844393

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.