Grundskollärare, Lilla Edets kommun

Tillbaka

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra nästan 14 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter:

Till Ryrsjöskolan söker vi nu en grundskolelärare. Tjänsten är för undervisning och mentorskap i en klass på lågstadiet med undervisning i åk F-3. Har du även behörighet att undervisa i ma/no på mellanstadiet ser vi det som meriterande.

Om du vill arbeta i vårt ambitiösa och glada team, som har höga förväntningar på oss själva och på våra elever, är du välkommen med din ansökan! Vi arbetar med övertygelsen om att kvalitén på undervisningen gör skillnad.

Skolan är vackert belägen i Göta, Lilla Edet med närhet till natur och badsjö. Skolan är en F-6 skola och har cirka 120 elever. I skolans lokaler inryms även fritidshem och det råder en god samverkan mellan skola och fritidshem med en helhetssyn på elevens lärande.

Du, tillsammans med övrig personal, leder och stimulerar eleverna i sitt lärande och sin personliga utveckling på ett konstruktivt och inspirerande vis utifrån deras egna förutsättningar. Du planerar, genomför och följer upp undervisningen med den enskilda eleven i centrum. Eleven möts av höga förväntningar om att nå kunskapskraven.

Hos oss kommer du erbjudas ett stimulerande arbete tillsammans med elever, föräldrar och kollegor.

Kvalifikationer:

Du är behörig och legitimerad grundskolelärare med behörighet F-3 där vi ser det meriterande att du även har behörighet ma/no år 4-6. Du har social kompetens och är självständig med ansvarskänsla. Har du tidigare erfarenhet från att arbeta som lärare är det meriterande, samt att du arbetat med bedömning för lärande (Bfl).

Vi förväntar oss öppenhet och ett stort engagemang för uppdraget. Det skall finnas en vilja att utvecklas tillsammans med övriga kollegor på skolan. Du skall ha lätt för att samarbeta och vana från IT.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser att du är en ledare som kan situationsanpassa ditt
ledarskap i klassrummet.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå gärna in på lillaedet.se för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. 100%
Tillträde: Tillträde augusti 2019.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-05

Arbetsgivarens referensnummer: A861046

Upplysningar lämnas av:

Marie Söder
TF rektor Ryrsjöskolan
E-post: marie.soder@lillaedet.se

Marie Hagman
Rektor Grundsärskolan
Telefon: 0520-65 95 00
E-post: marie.hagman@lillaedet.se

Facklig(a) företrädare
Annika Liljemark
Lärarförbundet
E-post: lararforbundet@ lillaedet.lararforbundet.se

Fredrik Berggren
Lärarnas Riksförbund
E-post: lillaedet@lr.se

Tillbaka