Gryaab söker sommarjobbare inom skötsel av markområden

Gryaab jobbar för ett renare hav! Det är vi på Gryaab som tar hand om avloppsvattnet från Ale, Göteborg, Härryda, Kungälv, Lerum, Mölndal och Partille. Vi tar bort en stor del av de näringsämnen som bidrar till övergödning i havet och återför det i kretsloppet i form av biogas och behandlat slam. Det renade vattnet släpps ut Göta älv och får rinna vidare till havs. Sedan starten 1972 har bolaget gjort miljösatsningar på miljarder kronor i tunnlar och reningsverk. Det har gjort att regionens vattendrag befriats från utsläpp av avloppsvatten och har bidragit till ett renare hav. Gryaab har idag 100 tillsvidareanställda och omsätter cirka 360 miljoner kronor. Gryaab är en modern och helautomatiserad anläggning.

Arbetsuppgifter:

Vi söker två sommarvikarier till fastighetsgruppen. Gruppen består av fastighetstekniker, trädgårdsarbetare och lokalvårdare. Arbetet innebär underhåll av vårt markområde och våra lokaler, med allt från gräsklippning, trädgårdsskötsel och bevattning till städning, rengöring av golv, maskiner och poolbilar.

Kvalifikationer:

Du är 18 eller äldre och har genomgått en gymnasieutbildning. Vi tror att du går en YH/KY-utbildning inom trädgård eller fastighet. Körkort är också önskvärt, men inget krav. Som person är du positiv, öppen och engagerad. Vi ser gärna såväl kvinnliga som manliga sökanden.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2019-06-11
Tidsbegränsat till: 2019-08-16

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-12
Referensnummer: A845096

Upplysningar lämnas av:

Jesper Normén
Gruppchef
Telefon: 031-64 74 25

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster