Öjersjö Brunn söker lärare för sv/ so åk 4-9

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Öjersjö Brunn skola är en skola med elever från förskoleklass till årskurs 9. Skolan ligger placerad i Öjersjö strax utanför Partille centrum med goda kommunikationsmöjligheter till närliggande orter så som Göteborg. Öjersjö är ett område som växer och så gör även skolorna i området. Vi behöver därför fler lärare till vår fina Öjersjö Brunn skola.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu två lärare för undervisning i sv/so till Öjersjö Brunn skola 4-9. För att trivas hos oss är du drivande och har en vilja för att utveckla undervisningen. Du kommer att vara mentor i åk 7-9 och undervisa i ämnena sv/so i dessa årskurser. I den ena tjänsten ingår även viss undervisning för åk 5. Du kommer då att få möjlighet att följa elevernas kunskapsutveckling upp på högstadiet. Tillsammans med kollegor ansvarar du för planering, genomförande och uppföljning av verksamheten så att eleverna når goda kunskapsresultat och en positiv social utveckling i enlighet med läroplanens intentioner. Du ska verka för att ge barnen en trygg, kreativ och lärande tid i skolan. Du kommer att samarbeta med övriga pedagoger i arbetslaget för att göra hela dagen bra för eleverna. Pedagogisk dokumentation, föräldrasamverkan och andra vanliga uppgifter för en lärare ingår också i dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

Vi söker en driftig, flexibel och initiativrik behörig lärare som är väl förtrogen med skolans uppdrag. Du behöver ha en lärarexamen med behörighet i ämnena sv/so för åk 4-9. Vi vill att du har ett positivt förhållningssätt med förmåga att bidra till ett gott arbetsklimat och samarbete med såväl barn, föräldrar som kollegor. Vi önskar en ambitiös, tydlig och strukturerad person som ser möjligheter. Stor social kompetens, flexibilitet och goda ledaregenskaper är en förutsättning. Vi behöver dig som är bra på att hålla struktur, hantera konflikter och göra det trivsamt. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-18
Referensnummer: A839427

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Annika Liliebladh Nilsson
Rektor Öjersjö Brunn skola 4-9
Telefon: 031-792 16 26
E-post: annika.liliebladhnilsson@ partille.se

Fackliga företrädare:

Alexander Köhn
Lärarförbundet
Mobiltelefon: 0709-93 10 55

Thomas Hunter
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0739-209660

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster